Aktuális

Bizarr házasságok: egy párnának fogadott örök hűséget a furcsa szerelmes

Bors

Létrehozva: 2018.07.03.

A szerelem vak, szokás mondani, és úgy tűnik néha valóban az. A bizarr házasságok nem új keletűek, bizonyára ön is hallott már például Eija-Riitta Berliner-Mauerről, aki feleségül ment a berlini falhoz. Az objektofília egy létező betegség, mely a tárgyakhoz fűződött szexuális és érzelmi vonzódást jelenti. De akadnak olyanok is, akik nem például egy mosógében találják meg az életük párját, hanem mondjuk saját magukban. 

Összeszedtük a legbizarrabb házasságokat, amik tárgyakkal köttettek.

Egy japán férfi 2009-ben feleségül vette kedvenc videójáték karakterét, Nene Anegasakit, aki a Nintendó DS-re kiadott Love Plus nevű virtuális társkereső főhősnője. A ceremóniára Guamban került sor, ahol a törvény szerint legális videójáték karakterekkel összeházasodni. Sok boldogságot!

A kínai Liu Ye ennél már – és minden másnál is – sokkal jobban szereti magát, és ahelyett, hogy rengeteg időt, illetve pénzt ölt volna abba, hogy megtalálja a megfelelő nőt maga mellé, inkább saját magát vette el. Az oltár elé egy kartonpapírból kivágott képmásával vonult, ahol aztán kimondta önmagának az életre szóló boldogító igent. 

A koreai Lee Jin-gyu a nagypárnáját vitte az oltár elé. De nem ám csak úgy, csinosan jelent meg az ara is: a szerelmes férfi a kedvenc animéjének főhősnője arcát ábrázoló huzatot rakott a párnára, ráadásul menyasszonyi ruhába is öltöztette azt. 

Párizs a fények és szerelmesek városa is, egy végtelenül romantikus hely. Nem is csoda, hogy leánykori nevén Erika LaBrie abban a pillanatban beleszeretett az Eiffel-toronyba, amint meglátta. 2007-ben aztán feleségül is ment a 324 méteres toronyhoz.

Amy Wolfe kapcsolata sem egyszerűbb, ő egy pennsylvaniai vidámpark hullámvasútjába szeretett bele. Az Asperger szindrómában szenvedő nő az elmúlt 10 évben, már több mint 3000 alkalommal ült fel az űrhajókat idéző kocsikból űlló vasútra, így kijelenthetjük, hogy tartós kapcsolata van a hatalmas építménnyel. Azt viszont nem tudni, hogy hogyan viseli, ha mások is felülnek rá.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek