Aktuális

Újabb dílereket kapcsoltak le a rendőrök

Bors

Létrehozva: 2018.06.15.

Forrás: YouTube

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói 2018. június 12-én Budapest XVIII. kerületében elfogták a 31 éves P. Diánát és a 32 éves Sz. Richárdot, akik – az elfogásukat megelőzően – rendszeresen kábítószert árultak.

A nyomozók a nő és a férfi pestszentimrei házában kábítószer-kereső kutya segítségével – az előzetes szakértői vélemény szerint – 32 gramm alufóliába csomagolt amfetamint, 9 gramm marihuánát, a kábítószer adagolásához használt eszközöket, valamint készpénzt találtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói azonosították azt a férfit is, akitől a két kábítószer-kereskedő a drogot vette. A BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai a XVIII. kerületi rendőrökkel házkutatást tartottak a 34 éves B. Tibor gyáli házában, ahol 160 gramm amfetamint, 5 gramm marihuánát, a drog csomagolásához, eladásához használt eszközöket és közel 100 ezer forint készpénzt foglaltak le.

A XVIII. kerületi rendőrök B. Tibort, P. Diánát és Sz. Richárdot is őrizetbe vették, majd kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. A nyomozók előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

(police.hu)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek