Aktuális

Egy másik nő külsejét dicsérte, a pénisze bánta – 18+

Bors

Létrehozva: 2018.02.01.

Nem szép dolog a szerelmünk telefonjában turkálni, de valószínűleg ez nem nagyon vigasztalja azt a férfit, akinek a péniszébe került egy üzenet. Az történt ugyanis, hogy ez az illető a nővérének küldött egy képet egy nőről, aki nem a barátnője volt, és a külsejét dicsérte mellette. Ezt az sms-t találta meg Zhanna Nurzhanova, a 36 éves barátnő, aki ezen annyira feldühödött, hogy miután altatót adott barátjának, majd helyileg érzéstelenítette is, levágta a péniszét.

Jealous girlfriend 'cut off man's penis as he slept'

Zhanna Nurzhanova said to be angry her partner complimented another woman She is accused of drugging him with sleeping pills before chopping off his penis Beauty salon worker said to have injected him with anaesthetic before cutting A jealous girlfriend has allegedly cut off her boyfriend's penis after finding out he had complimented another woman's looks.

Ezután bevitte kocsijával a kórházba, aminek a személyzete végül értesítette az esetről a rendőrséget. A férfinak viszont hiába próbáltak segíteni, már nem tudták visszavarrni a péniszét, olyan súlyos mértékben károsodtak a szövetek. A féltékeny barátnőre 3-6 év börtön vár, amennyiben elítélik, írta a Daily Mail.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek