Aktuális

Ennél jobban még nem sok nőt alázott meg a saját telefonja

Bors

Létrehozva: 2018.01.24.

<p>Íme a tanmese, hogy miért nem szabad társalognunk az okostelefonunkkal.</p>

Sokan reflexből társalognak a telefonukkal: hála az okoskészülékeken lévő személyi asszisztensnek egészen úgy érezhetjük, mintha saját titkárnőnk lenne. Ennek azonban megvan a maga hátulütője - amit egy fiatal nashville-i nő a saját bőrén tapasztalta meg. Siri - az Apple személyi asszisztens programja - ugyanis olyan kínos helyzetbe hozta, amit valószínűleg még évekig emlegetni fog.

Cecilia Mula ugyanis csak Sirinek panaszkodott, hogy fog-e neki valaha is írni egy bizonyos srác, a telefon viszont úgy vette, hogy ez bizony nem csevegés, hanem diktálás, és meg is fogalmazta a szöveges üzenetet az illetőnek: Fogsz-e nekem valaha is írni? A fiatal lány láthatóan hadilábon áll a technikával, mert amikor a telefon felajánlotta, hogy akkor most elküldi az üzenetet az illetőnek, ő véletlenül a kilépés helyett a küldésre nyomott rá.

ceci mula (@cecis_endless_pizza) által megosztott bejegyzés,

Cecilia később meg is osztotta Twitter-oldalán a történteket - ami persze szintén nem volt jó ötlet, mert ez a poszt ugyancsak eljutott ahhoz a bizonyos sráchoz... Ugyanakkor - hogy legyen valami jó oldala is a történteknek - a kínos üzenetet taglaló tweetet azóta több mint félmillióan kedvelték és bő százezren megosztották, azaz igazi netes favorittá vált pár nap alatt.

A srác állítólag később annyit válaszolt: Haha - azóta pedig már nem is követi Cecilia közösségi oldalait - írja a Daily Mail. Azért ennél egész biztosan többet érdemelt volna a fiatal nő, akit olyan kínos helyzetbe hozott a saját telefonja, mint még senkit...

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek