Aktuális

Apja választás elé állította a 3 évest, a gyerek döntése miatt sírva fakadt

Bors

Létrehozva: 2018.01.17.

A kínai Han, blogjában emlékezett meg arról az egyetlen alkalomról, amikor apját sírni látta - írja a Daily Mail. Története ezreket mozgatott meg, sokan felidézték, mikor és miért látták sírni az apjukat.

“Odafordultam apámhoz és megkérdeztem, hogy sírt e valaha előttem, mert nem emlékszem rá. Apán igennel válaszolt, és hozzátette, egyszer” - írta a fiatalember, aki apját mindig fegyelmezett embernek ismerte, olyannak, aki nem igen mutatja ki az érzelmeit. Az apa elmesélte, hogy Han, amikor 3 éves volt letett elé egy tollat, egy dollárt és egy játékot. Tudni akarta melyiket választja a gyerek.

Sokan azt gondolják Kínában a gyerek választása megmutatja, hogy mi fogja érdekelni, mikor megnő. A toll az intelligenciát jelképezi, a pénz a vagyon halmozását, a játék pedig a szórakozást. A fiú azt állítja, apja csak kíváncsi volt és unatkozott valószínűleg, azért csinálta meg ezt a tesztet vele. Miután letette elé ezt a három dolgot, nem mozdult, csak várt.

“Szerinte felé kezdtem el mászni, ő visszatartotta még a lélegzetét is, miközben én mindent félrelöktem és a karjaiba küzdöttem fel magam. Nem számított rá, hogy ő is egy választás lehet. És ez volt az első és egyetlen alkalom, amikor megríkattam őt.” Han bejegyzésére nagyon sokan reagáltak, és 670 ezren osztották meg.

Több felhasználó is leírta a saját történetét. Volt, aki akkor látta az apját először sírni, mikor 12 éves korában kórházba került öngyilkossági kísérlet miatt. Volt, akinek az apja azt mondta, szeretlek és közben először sírt a fia előtt, majd három nap múlva elhunyt.

Néhány apa is beszállt, akikben az volt a közös, hogy gyermekeik már látták őket könnyezni. “Legutóbb a Coco című filmet néztem a gyerekeimmel. És sírtam.” Egy másik felhasználó pedig azt írta, gyakran sír, mióta apa. “Nagyon szeretem a gyerekeimet, és minden nap sírok, ha rájuk nézek. Nem vagyok zavarban emiatt.”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek