Aktuális

Karácsonyi milliomosok: Sütimester nagyi a legújabb nyertes

Ny. A.

Létrehozva: 2017.11.28.

Forrás: Czerkl Gábor

A többszörös főzőversenydíjas Marika a Bors Karácsonyi Milliomosok nevű játékának ötödik nyertese.  – A nyugdíjasklub, ahová járok, mindig rendez főzőversenyeket. Hol palacsintát, hol pörköltet kell készíteni, legutóbb levendulás pogácsát sütöttem, amivel sikerült meghökkenteni a zsűrit – mesélte Marika, aki igazi nagymama típus. Unokáinak este tízkor is nekilát palacsintát sütni, és az ünnepekkor is nála gyűlik össze a család.

– A nagyobbik lányom Ausztráliában él a családjával, többször voltam nála Sidney-ben, gyönyörű város. Sajnos idén karácsonykor nem tudnak jönni, de a kisebbik lányom, az unokám és a barátja nálam tölti az ünnepeket – mondta Marika, akit idén másodjára fogadott kegyeibe Fortuna. A Bors nyári játékán ugyanis ötvenezer forintot nyert, amiből terasztetőjét csináltatta meg. A karácsonyi millióból nagyobb tatarozásra költ, s azt tervezi, egészségére is áldoz az összegből.

Önök se felejtsék, még 5x1 millió forint várja szerencsés gazdáját, legyen Ön is karácsonyi milliomos! Azt se feledje, hogy még négy nyertes matricával ellátott címoldal van. Az utolsó egymillió forintot úgy nyerheti meg, ha összegyűjt négy nem nyertes matricát és postázza szerkesztőségünkbe, melyek közül szerkesztőségünk sorsolja ki a szerencsést. Higgyen a szerencséjében és játsszon a Borssal!
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek