Aktuális

Kismamákat fogyaszt Juca

Ny. A.

Létrehozva: 2017.08.03.

Elképesztő népszerűségnek örvend Csíkos Andrásné  Juca az Instagramon, a pécsi fitneszanyut közel hetvenkétezren követik. A 27 éves fiatal nő há­rom kislányát bevonva mozog, így gyakorlatilag egyszerre megoldja a gyermekfelügyeletet és megszabadul a szülés alatt felszedett kilóktól is.

– Egész életemben sportoltam, nyolcéves koromtól kezdve gyorskorcsolyáztam, később országúti kerékpározni kezdtem. Az első várandósságom ideje alatt mérsékelnem kellett a mozgást, megviselt, hogy sehová sem mehettem. Janka és Aliz születése után depressziós lettem, ekkor András, a férjem azt javasolta, hogy keressek olyan elfoglaltságot, amit itthon a gyerekek mellett tudok végezni – mesélte a Borsnak Juca, aki kezdetben a kislányait használta súlyzónak, de volt, hogy medveügetésben üldözte őket. – Ez nekik játék volt, nekem testedzés, hiszen a lábamat tudtam for­málni vele. Azóta viszont megtanultak járni és egyszerre végzik velem ugyanazokat a mozdulatokat. Fél éve született meg a harmadik kislányom, Dorka, most őt emelgetem. Az ikreknek is van egy-egy játék babájuk, ők azokkal súlyzóznak – mondta.

Juca határozottan állítja, Instagramra feltöltött képeivel és videóival nem a magamutogatás a célja. Segíteni akar a vele egy cipőben járó anyukáknak, akik szeretnének megszabadulni a fe­lesleges kilóktól.

Family goals 💗Every girl has a dream about their family when they were young.... How it will be, will have a boy or a girl, one or two or more 😅 ------------------------------------------------------- How many kids were your dream when you were young? I thought i will have 2 boy, but now i am the luckiest mom in the world with my three princess 💗💗💗 ----------------------------------------------------------- Nursing Sports Bra from @mummactiv DISCOUNT CODE: ACTIVEMUM will set up 15% off ------------------------------------------------------ Minden kislány álmodozik, eltervezi talán már az óvodában hány gyereke lesz, hogyan fog kinézni a párja 🤣 Én két fiút képzeltem el 14évesen. Most pedig én vagyok a legbüszkébb 3 kislányos anyuka a világon 💗💗💗 ------------------------------------------------------- #family #familygoals #familyfirst #familytime #familylife #momlife #fitmomsofig

Juca Csíkos (@active_mum_life) által megosztott bejegyzés,

– Én ezt nem is testedzésnek, hanem játékos tornának tartom. Hetente háromszor fél órát mozgunk a lányokkal, ennyi ideje, azt gondolom, minden anyukának van – vallja Juca, akit már Németországból és Ausztráliából is megkerestek azzal a kéréssel, hogy a videóit oktatóanyagként terjeszthessék.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek