Aktuális

Kidobták egy fesztiválról Schmidt Mária LMP-s elnökségi tag fiát

Bors

Létrehozva: 2017.08.09.

Júliusban tartotta a Momentum Mozgalom a Nyitás Fesztivált, amelyen megjelent Ungár Péter, az LMP elnökségi tagja is. A fiatal politikust a Momentum összes rendezvényéről kitiltották, mert zaklatta a rendezvény többi résztvevőjét.

Eredetileg azért ment le, hogy a két párt közötti együttműködést propagálja, de egészen máshogy sült el a terve. Ungárt a fesztivál második estéjén tették ki, illetve már akkor levágták róla a karszalagot, de csak a következő nap kellett elhagynia a helyszínt annyira rossz állapotban volt.

Papp Gergő, a Momentum kommunikációs igazgatója arról beszélt, hogy egy lány azért panaszkodott az LMP-sre, mert  ráakaszkodott, erősen ölelegette, és azt bizonygatta neki részegen, hogy milyen jó az ágyban.

Egy másik fesztiválozó pedig az éjjel arra ébredt, hogy Ungár befeküdt mellé a sátrába. Végül négszer kellett kikülnie a fesztiválozónak onnan.

Ungár a 444-nek elismerte, hogy nagyon részeg volt, de emlékei szerint inkább a biztonságiakkal balhézott. Arra nem emlékszik, hogy zaklatott volna bárkit is, de bárkitől kész bocsánatot kérni, tette hozzá.

Az azonnali.hu-nak pedig azt mondta, hogy volt ennél már volt sokkal részegebb is, és szerinte megütötték a biztonságiak, de lehet, hogy ő is ütött.

Ungár egyébként Schmidt Mária fia, a Fideszhez közel álló vállalkozó (egyebek mellett a Figyelő hetilap tulajdonosa), valamint történész, a a Terror Háza Múzeum, a XX. és XXI. Század Intézet főigazgatója.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek