Aktuális

Erőszakkal szakították meg a nő terhességét

V. Zs. 

2017. augusztus 16. szerda 05:30

Erőszakos abortusz áldozata lett egy nő Máltán – legalábbis ő ezt állítja. A szörnyűségben részt vett egy magyar állampolgársággal bíró férfi is. Az áprilisi eset pere jelenleg is tart.

A marokkói nő közölte a barátjával, hogy terhes. A tanúk padján hétfőn azt mondta: a férfi – Ashref Ammar M. – elsőre boldognak tűnt, s rögvest javasolta is, hogy menjenek a hálószobába, hogy ezt megünnepeljék. – Miután levettem a ruháimat, és már az ágyban voltunk, megjelent három maszkos férfi, és megpróbáltak elkábítani. Kikötöztek, széttárták a lábaimat, amikor pedig sikoltozni kezdtem, a párom megetetett velem valami nyugtatót – vallotta.

Az egyik maszkost felismerte a tetoválásáról: Nizar G. ott is ült a vádlottak padján a hétfői tárgyaláson. Kiderült róla, hogy magyar útlevéllel is rendelkezik. Ráadásul márciusban állítólag négy hónap börtönt kapott, miután összeverte az anyját leribancozó barátnőjét. Az áldozat szerint Nizar gyógyszereket tömött a hüvelyébe, elvette az értékeit, és videókat is csinált. Ezután a férfiak mindegyike felnyúlt a nőnek, hogy megpróbálják kiszedni a magzatot. Az áldozat végül elájult, csak egy kórházi ágyon tért magához.

Ashref Ammar M. az eset után elmenekült Máltáról, s nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellene. Egy líbiai lapnak sikerült megszólaltatnia, s azt nyilatkozta: az igaz, hogy a barátnő­jét többször hason ütötte, de minden mást tagadott. Emel­lett arról is beszélt, hogy a nő visszautasította a házassági ajánlatát.

Hogy Nizar és Ashref mellett ki volt a másik két tettes, egyelőre nem derült ki, az áldozat őket nem ismerte fel biztosan. A tárgyalás szeptemberben folytatódik.

További cikkek

Dráma

Harmadszor landolt kamion a család kertjében a Bács-Kiskun megyei Bodogláron

Gyász

Orbán Viktor megható szavakkal búcsúzik Csollány Szilvesztertől

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Összeomlottak Varga Irén rajongói. Kedvencük bejelentette, hogy nincs tovább

origo.hu

A Telex már december 7-én elkészítette a 'Meghalt Csollány Szilveszter' cikket - mutatjuk a bizonyítékot

zaol.hu

Tűz ütött ki egy zalaegerszegi lakásban

origo.hu

Kovalenko-medállal ismerik el Karikó Katalin és kutatótársa munkáját

nemzetisport.hu

Gyász: a miniszterelnök is gyászolja Csollány Szilvesztert

origo.hu

ITM-államtitkár: A fejlettebb régiók kisebb cégei is pályázhatnak beruházásaik támogatására

ripost.hu

Győzike nem tud leállni: Most G.w.M-nek üzent egy cifrát

vg.hu

Jó ötletnek tűnt, de pénze 95 százalékát elbukta a fizetését bitcoinban kérő sztársportoló

borsonline.hu

Ez lehet az omikron legelső tünete, mutatjuk, mire figyelj fel