Aktuális

Egyre kevésbé érdekli az embereket a nagy mell. Kösz fiatalok!

Bors

Létrehozva: 2017.08.17.

Az PornHub nevű pornóoldal új felméréséből az derül ki, hogy az embereket egyre kevésbé hozza lázba a nagy mell, vagy legalábbis kisebb arányban keresnek rá mint korábban. Ez ráadásul részben azért van így, mert a fiatalabb korosztályt kevésbé érdekli. Nem csak a keresésekben, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság társadalmában is észlelhető ez a  kulturális különbség.

A PornHub adatai szerint a 18-24 évesek 20 százalékkal kevesebbszer keresnek rá mellekre, mint az idősebb korosztályok. Az 55-64-es korosztály pedig 17 százalékkal többször, mint a fiatalabbak. 

Ez azért nem jelenti egyben azt is, hogy a mellek teljesen háttérbe szorultak volna, az összes keresés közül a negyedik legtöbbször még mindig a „nagy természetes mellre” kattintanak. A napi keresések 1,5 százaléka mell tematikájú, ami milliós számot jelent napi szinten.

A „mellkutatás” arra is rávilágít, hogy az embereket egyre kevésbé érdeklik a műmellek, 2003 óta folyamatosan csökken az arányszámuk. Nemcsak a keresésekben tapasztalható ez meg, hanem az USA és az Egyesült Királyság társadalmában is.

2015-ben, a brit plasztikai sebészek szövetségének adatai szerint, 20 százalékkal esett vissza a mellműtétek száma. Ugyanebben az évben az Egyesült Államokban 38 ezer implantátumot távolítottak el, a nők többsége azért döntött emellett, mert megbánta a plasztikázást.

A szakértők szerint emögött az is van, hogy már nem annyira divatosak a műmellek, mint korábban. Persze, messzemenő következtetéseket nem kell levonni a felmérésből, hiszen a PornHub továbbra is egy pornóoldal, és nem egy kutatóintézet.

(via DailyMail)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek