Aktuális

Weisz Fanni színésztársát is megtámadták a Határ úti zaklatók

Bors

Létrehozva: 2017.06.30.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a rendőrség keres két férfit, akik a Határ úti metrómegállóban inzultáltak egy nőt, majd a segítségére siető férfit leütötték. 

A Blikk értesülései szerint itt még nem ért véget a történet, mivel a két férfi azután tovább utazott és ott sem viselkedtek különb módon. Egy buszon utazva találta magát velük szemben a 27 éves Bács Péter, aki Weisz Fanni partnere a Szavak című darabban és csak komoly sportmúltjának köszönheti, hogy megúszta sérülés nélkül, nem úgy mint egy másik utas.

Két nappal a Szavak premierje előtt, próba után ment éppen hazafelé, amikor felszállt a buszra ez a két ember, akiket a kiadott rendőrségi felhívás után ismert fel. 

–Nem voltak maguknál, szerintem inkább kábítószer, mint ital hatása alatt voltak, és egyértelműen keresték a balhét. Elkezdtek szekálni két srácot és egy lányt, amit nem hagyhattam, így rájuk szóltam – mondta a lapnak.

– Nem volt más választásom, mert nekem jöttek, meg kellett magam védeni. Szerencsére a 15 éves kickbokszos múlt segített, majd az egyik buszon utazó fiatal srác is a védelmemre kelt – mondta arról, miért verekedett velük össze.

Ezután folytatódott a harc, a busz begurult a megállóba, amikor a színésznek segítő fiatalt a nagyobbik darab férfi kiütötte, Bács Péter lerúgta a támadót a buszról, majd utána ugrott, a kisebbik férfi pedig utánuk. A két férfival a megállóban maradt, a holmijai pedig a buszon, így más megoldás híján beverte a nagyobbik férfi orrát és futni kezdett a busz után, amit aztán a következő megállóban utol is ért. A segítségére siető fiatal férfirő elután  kiderült, hogy olyan súlyosan megsérült, hogy kórházba kellett szállítani, mivel szilánkosra tört az arccsontja.

A színész ezután jelentkezett a rendőrségen, hogy segítse a nyomozást.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek