Aktuális

Budapesten látták a négy éve eltűnt Marcót

Ny. A.

Létrehozva: 2017.04.27.

Budapesten tűnt fel a négy éve eltűnt Marco Vento, aki 2013. március 8-án szívódott fel Olaszországban. Információk szerint egy hetedik kerületi szórakozóhely közelében látták a Kazinczy utcában. Épp cigarettát kért valakitől, de máskor is többször felismerték a pesti kerületben. A magyar rendőrséget megkérdeztük, nálunk körözik-e a férfit? Válaszukból kiderült, hogy Magyarországon nem keresik. 

Az 51 éves, kétgyermekes édesapa rejtélyes módon tűnt el Pisában. Utoljára a Cisanello Kórházban látták, ahol súlyos betegséggel küzdő feleségét, Rosannát látogatta meg eltűnése napján. A nő az olasz sajtónak is csak találgatott, mi állhat férje eltűnésének hátterében.

– Az orvosok már lemondtak rólam, és én is elfogadtam a diagnózist. Amikor ezt elmondtam Marcónak, láttam a szemében, hogy nem tud belenyugodni. Rosszul is lett a kórházban, az orvosok bent akarták tartani, de ő saját felelősségére inkább el­ment – állítja Rosanna. A család fekete autóját már az eltűnés napján megtalálták a kórháztól nem messze egy hídon. Később a férfit több olasz városban – többek között a Pisától északra lévő Pietrasanta nevű település tengerpartján – is látni vélték, de mire értesítették volna a családot vagy a hatóságot, Ventónak ismét nyoma veszett.

Valószínűleg vonattal utazik, több vasútállomáson is felbukkant. Akik látni vélték a férfit, mind azt mondják, Vento úgy néz ki, mint egy csavargó. Szakállat növesztett, kopott cipőt és koszos ruhát visel. – Biztos vagyok benne, hogy él, csak a stressz miatt emlékezet­kiesése van, és bolyong a nagyvilágban – nyilatkozta legutóbb idén februárban Rosanna, aki férjének is üzent.

– Te vagy az éle­tem szerelme, imádkozom Istenhez, hogy egy nap megtaláljalak. Nélküled az életem elviselhetetlenül nehéz. Amióta elmentél, min­dennap egy rémálom. A gye­rek­kel reméljük, egyszer hazatérsz. Az örökkévalóságig várni foglak – nyilatkozta megtörten.    

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek