Aktuális

Tasnádi: Le akarnak járatni

BLN

Létrehozva: 2017.03.26.

Forrás: Móricz István

Az ügyészség ugyan szerette volna rács mögött látni az újabban orgazdasággal gyanúsított üzletembert, de a bí­ró­ság elutasította az előzetes le­tartóztatás indítványát, és ha­za­en­­gedte Tasnádi Pétert. A 67 éves vál­lalkozó a házi őrizetből üzent: ártatlan az ügyben. 

– Úgy látom, az üldöztetésem és lejáratásom nem akar befeje­ződni. Mindig lesz olyan lelkes rendőr vagy ügyész, aki az én bő­römön szeretne magasabb po­zí­­cióhoz jutni, ezért úgy érzem, ál­­landóan célkeresztben vagyok! A mai fél győzelem annak tudható be, hogy volt egy bírónő, aki az óri­ási ellenszélben is mert a lelkiismeretére és a józan eszére hallgatni, az ügyészség által felállított csapdába nem volt hajlandó belemenni – fejtegette kö­zös­ségi oldalán Tasnádi, akit te­le­fonon egyelőre nem lehet el­ér­­ni, a hatóság lefoglalta a ké­szü­léket.

A vállalkozót heti négyszer ellenőrzik majd otthonában, nyomkövetőt nem kap a lábára. A 18 éves börtönbüntetéséből hat hónapja szabadult Tasnádit csütörtök este vették őrizetbe. A gyanú szerint társaival három és fél millió forintot kértek egy ellopott luxuskocsiért annak tulajdonosától. Tasnádi ügyén három ügy­véd­je is dolgozik, egy éjszakán át munkálkodtak az ügyészség öt­venoldalas indítványán. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek