Aktuális

A Facebookon jelentette be öngyilkosságát István

Bors

Létrehozva: 2017.03.30.

Napok óta lázasan kutatnak testvérei és barátai Jessei István után, aki közösségi adatlapján vasárnap mindössze három szóban búcsúzott el. „Isten veletek barátaim!” – írta. Miután egyik ismerőse rákérdezett, hova készül, röviden csak annyit válaszolt: „A túlvilágra.”

– Sajnos még mindig nem került elő és nincs nyoma, merre indulhatott el. Az eltűnése után küldött egy képet, amin többen a Rákos-patakot vélték felfedezni. Ott folytatjuk a keresést – mondta a Borsnak aggódva testvére, Nikoletta.

– Évek óta nem beszéltem vele, nem tartottuk a kapcsolatot. Megvolt a maga élete. Egy családi viszály miatt kerültünk távol egymástól, de ettől függetlenül nagyon várjuk haza – ismerte el.

A 41 éves István egyedül élt Budapesten, nincsen felesége, sem gyermekei. Testvérei és barátai sem tudják, mi történhetett a férfi életében, ami miatt öngyilkosságot akarhat elkövetni. Legközelebbi munkatársai nem láttak változást viselkedésében, mégis úgy vélik, depresszió kínozhatta a férfit. Ezt támasztja alá az is, hogy a férfi egyik hozzászólásában azt írta, összeomlott. Noha közeli környezetében nem tűnt fel a férfi életében történt problémák, külsején látszódik, hogy nem minden volt rendben vele az utóbbi időben. Pár évvel ezelőtt készült fotóin ápolt, normális életet élő em­berként szerepelt. Keresési fotóján viszont már szakállas és meggyötörtnek látszik. Hozzátartozói attól tartanak, a férfi kiírása nemcsak üres fenyegetőzés, hanem tényleg képes az öngyilkosságra. Így még sürgetőbb, hogy mielőbb a férfi nyomára bukkanjanak. Istvánt önkéntesek és rendőrök is keresik. Vasárnapi bejegyzése óta nem adott életjelet magáról.

   

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu-t

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek