Aktuális

2017-ben a nyílt utcán verték halálra a transzvesztitát

Bors

Létrehozva: 2017.03.07.

Sokkoló videó látott napvilágot Brazíliából: egy csapat fiatal talicskába dobott, majd az utcán véresre ver egy transzvesztitát. A felvételeknek csak a közölhető részeit hozták nyilvánosságra, de a hatóság közlése alapján a történet vérfagyasztó: a 42 éves Dandara dos Santos az otthonából vonszolták az utcára, majd a talicskával egy félreeső helyre vitték. A láthatóan csuromvér ember könyörgött az életéért, de ott ütötték, rúgták, ahol érték, cipővel és fával egyaránt. Belehalt sérüléseibe. 

A megrázó eset Brazília északkeleti részén, Fortaleza városában történt. A verést a gyilkosok egy társa rögzítette és először leszbikus-meleg-transznemű fórumokon kezdett terjedni. A rendőrség azért hozta nyilvánosságra, hogy megtalálják az összes elkövetőt, jelenleg hat embert próbálnak azonosítani. Kettőt már korábban megtaláltak, de megszöktek, amikor a rendőrség kiérkezett.

Brazíliában egyre elterjedtebbek az erőszakos, homofób bűncselekmények, Dandara az ötödik volt, akit februárban ilyen indíttatásból meggyilkoltak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek