Aktuális

Kölcsönökből élt luxuséletet a kokainos zuglói gázoló

BLN

2016. november 19. szombat 14:00

<p>Katolikus iskolába járt, tehetségesen csellózott a zuglói gázoló. T. Klára Petra egy éve él gyökeresen új életet, a Borsnak megszólaló ismerői szerint a drog vitte rossz útra.</p>

Saját étteremlánc, sikeres fitneszkarrier, irigyelt luxusélet. T. Klára Petra 25 éves kora ellenére már befutott embernek számított. Legalábbis a felszínen. Ismerői szerint már nem hallgatott a baráti jótanácsokra, a kábítószer rabja lett. 

– Úgy egy éve változott meg teljesen. Láttuk, mit tesz magával, de nem tudtuk lebeszélni. Tudtuk, hogy előbb-utóbb baj lesz, mert vagy tönkreteszi ma­gát vagy az üzletét fogja elveszteni – mondja a Borsnak a nő egyik barátja. November 7-én végül tragédia történt: egy 85 éves férfit gázolt halálra, majd elhajtott a helyszínről. Állította: nem vette észre a gázolást. Egy közeli szépségszalonban fogták el, ahol épp műszempillát csináltatott, és a hírek szerint vé­gig kokain hatása alatt állt. Egy órán át hiába küzdöttek a bácsi életéért.

A mezőkövesdi nő fényűző élete csak a látszat volt: információink szerint főleg hitelekből, családi kölcsönökből élt. 

– Mindenki azt hiszi, az egész étteremlánc az övé. Ez nem igaz. Az ötlet valóban az övé volt, de mára egyetlen üzlete maradt, aminek alapításában a nagyapja segített. De az is hónapok óta bezárt, átalakításra hivatkozva. Én úgy tudom, nem tudta kifizetni a bérleti díjat – mondja a Petra'z éttermek egy neve elhallgatását kérő munkatársa. A tragédia őt és kollégáit is meg­döbbentette, de szeretnék, ha a sajtó nem mosná össze őket az üggyel. Volt olyan dolgozó, aki úgy tudta, Petra életmódja miatt sok üzleti partner fontolgatta, hogy felhagynak a közös munkával.

Csípős

Főleg kölcsönökből, hitelekből élt. A kokainra és mű­szempillára épphogy futotta. A sitten könnyebb lesz, ott egyikre sem kell költeni. Huszti Zoltán

T. Klára Petrát, úgy tudjuk, egy arab származású férfi segítette. A fiatal nő több cégben is az üzlettársa lett, és három olyanban is ügyvezető, amit idén jegyeztek be, amik közül az egyik ellen már pár hónap után végrehajtást indított az adóhatóság. A férfihoz információink szerint az egyik legnagyobb hazai kebabos büfélánc is köthető.

Hogy pontosan miért csúszott félre a nő élete, nem tudni. Szülei komoly pályát szántak neki. Mezőkövesden katolikus általános iskolába íratták, mad Miskolcon zeneművészeti szakközépbe járt, tehetségesen csellózott. Egy korábbi közösségi adatlapja szerint A törés a kedvenc filmje, amiben Anthony Hopkins agyonlövi a feleségét, a nyomozó, Ryan Gosling pedig felisme­ri a nőben a szeretőjét. És nem tudja rábizonyítani a gyilkos­ságot.

Még vizsgálják a kokainszálat

Kérdésünkre a BRFK egyelőre nem erősítette meg, hogy az előzetes letartóztatásban lévő nő tényleg drog hatása alatt állt volna. Halálos közúti baleset gondatlan okozása és segítségnyújtás elmulasztása a gyanú ellene, és a toxikológus szakvéleményétől függ, meggyanúsítják-e esetleg kábítószerrel való visszaéléssel is. A nyomozást a tervek szerint nem húznák sokáig, a jelenlegi határidő az ügy lezárására 2017. január 7. A későbbi vádiratban mindenesetre felbukkanhat T. Klára Petra néhány korábbi ügye is: ittas vezetésért és gyorshajtásért is elkapták már.

További cikkek

Tragédia

Most jött: szörnyű tragédia történt az éjszaka Pécsen

Ez is érdekelhet

szon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

ripost.hu

Jégesővel és havazással érkezik a hidegfront az országba, ekkor készül lecsapni

origo.hu

Újabb adóügyi sikert ért el Magyarország Brüsszelben

vg.hu

Perre készül az Omega gitárosa

szon.hu

Tragédia: Elhunyt a nagykállói alapítvány elnöke

koponyeg.hu

Hózáporokkal és viharos széllel jön a hidegfront

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: már 12 fertőzött van, a németek a visszalépést fontolgatják!

vg.hu

Ne lesz kötelező a koronavírus elleni vakcina Csehországban

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 20.: a Szűz fontos tanulságokat kap a sorstól, a Bika szerencsés valamiben

borsonline.hu

Csepregi Éva: „Ilyenkor egy anyát nem lehet megállítani, a szívem romokban hevert”

vg.hu

Milliókat nyerhetnek a kisvállalkozások a ma nyíló pályázaton

origo.hu

Cseh László elmondta, mit gondol a szexuálisan bántalmazott Szilágyi Liliána ügyéről