Aktuális

Gyanús ital miatt lehettek rosszul a Balaton Soundon eszméletlenül talált lányok

Bors

Létrehozva: 2016.07.12.

Újabb részletek derültek ki a horrorisztikus ügyről.

Mint arról a Bors számolt be először, a DVBBS nevű kanadai duó öltözőjében két eszméletlen lányt találtak. Később az is kiderül, hat lányt hívtak be az öltözőbe azok közül, akik az első sorban buliztak a dj-k fellépésén, és már a szett közben is fölmehettek a színpadra, miután egy magyar nő és egy külföldi férfi kiválasztotta őket.

Az Index most arról ír, a fiatalok a fellépőkkel a backstageben folytatták a bulit, fotókat készítettek, pózoltak. Ekkor került elő valamilyen ital, amelynek az üvegét nem látták. Feles pohárban kínálták őket. Azt gondolják, ez az ital volt az, ami a filmszakadást okozhatta.

A lányok közül hárman lettek rosszul, van akinek még ott helyben infúziót kötöttek be. Az egészségügyi sátornál később azt beszélték, ginát keverhettek az italukba.

A lányok később nőgyógyászati vizsgálaton is átestek, de „szexuális erőszak gyanúja végül nem merült fel a rendőrség közlése szerint.

A lap arról is írt, hogy aztán a repülőtéren feltartóztatott négy ember közül – akiket a rendőrségi közlemény említett – kettő a két dj volt, egy a menedzserük, egy pedig a kísérőjük.

Emellett arról is írnak, az első hírekkel ellentétben a lányokra nem takarítók találtak rá, hanem fesztiválozók, akik a hat lány közül keresték egyik barátjukat. Riasztották a biztonságiakat, akikkel bemehettek az öltözőkonténerekhez. Állítólag ekkor még ott volt a két kanadai fellépő, valamint egy fehér pólós lány.

Miután a mosdóból elvitték a síró lányt, a biztonsági főnök visszament a többiekért, és ekkorra már a dj-k eltűntek, ott hagyták eszméletlenül a fehér pólós lányt, akit később mentő vitt el.

A DVBBS tegnap este egy közleményben reagált a történtekre, amelyben azt írták, hogy a Ferihegyen náluk talált marihuánás ügy, és az eszméletlen lányok ügye között nincs összefüggés, ezért is mehettek repülhettek végül el az országból.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek