Aktuális

Hírességek prostija vagyok – sorozat 3. rész

H. Z.

2016. március 18. péntek 08:30

Már nem kezdeném újra. Tönkreteszi a lelked. Szeretethiányom van. Havi egymilliót teszek zsebre, de milyen áron. Ki akarok szállni ebből az egész beteg világból!

Kérhetnék egy óráért százezret is, de minek? Van néhány ilyen lány, de nincs is rájuk itthon kereslet. Én csak húszat kérek, ha pedig címre megyek, harmincat, plusz a taxi. Csak azon az oldalon, ahol én is hirdetek, naponta legalább hat-hét új „hús” tűnik fel. Rengeteg lány csinálja már ezt. Sok külföldi törzsvendégem is van, ír, dán, kanadai, német és brit. A hazaiak közül is egyre többen fizetnek inkább magasabb óradíjat, mert félnek a betegségektől. Én óvatos vagyok. A nőgyógyászom tudja, hogy mivel foglalkozom, rendszeresen járok hozzá és különféle vizsgálatokra is elküld. Havonta összejön általában egymillió forint. Ennek a fele mindig megy a bankba. A többi kell a megélhetésre, a hitelekre és a gyerekeimnek is spórolok az önálló életre. A legtöbb pénzt két izraelitől kaptam eddig. Néhány órára 620 ezret fizettek.

Gabi nem titkolja, bizony néha félve megy egy-egy címre. Arab, török, vagy fekete vendéget nem fogad. Nem a származásuk, hanem a szexkultúrájuk miatt. Ha hozzá jön új kuncsaft, csak olyan időpontra beszél meg találkát, ha egy másik lány is a lakásban van. Kivéve a törzsvendégeket.

– Néhány hónapja megérkeztem egy Üllői úti címre, ahol egy angolul nagyon jól beszélő, arab külsejű férfi fogadott. Egy órát fizetett. Már túl voltunk mindenen, szerettem volna eljönni, de közölte, hogy nem találja a kulcsot. Két óra elteltével pánikba estem és belerúgtam az üveg szobaajtóba. Mivel mezítláb voltam, dőlt a vér, össze is kellett varrni a lábam, de érdekes módon azonnal megtalálta a kulcsot – idézi fel a szörnyű pillanatot Gabi.

Néha persze ő is besokall.

– Nincs két egyforma nap. Van, amikor annyira utálom ezt az egészet, hogy nem is megyek dolgozni. Megőrjítene, ha valaki hozzám érne vagy a nyála csorogna a nyakamon. Másnap aztán lehet, hogy hárman vagy akár nyolcan is jönnek hozzám. Sokszor irigykedve mondják a lányok, hogy milyen jó nekem, hogy nincsenek nagy igényeim. Én nem szórom a pénzt.

(Folytatjuk)

4. rész: Év végén kiszállok ebből a fertőből, és tanulni fogok

További cikkek

Pénz

Bejelentették, mikor kapják vissza a családok az szja-t, és mikor jön a 13. havi nyugdíj

Gázolás

Friss hírek érkeztek a budapesti autós üldözésben elgázolt nőről

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Erre nem számítottunk: Ez jön fagy után hétvégén

888.hu

Putyinnal tárgyal telefonon és Kelet-Európába látogat a brit miniszterelnök

life.hu

Hivatalosan is véget ért Lagzi Lajcsi házassága: kimondták a válást

hirtv.hu

Megadja Gábor: Az ellenzéket az zavarja, hogy a kormány munkája sikeres

kemma.hu

Videón az ámokfutó: részegen okozott többes balesetet Tatabányán

origo.hu

Javították az Oculus Quest 2 színhibáját

mindmegette.hu

5 ok, amiért ma is imádjuk gyerekkorunk kedvencét, a kenőmájast

origo.hu

Varga Mihály: A Fitch Ratings szerint sikeres a magyar gazdaság újraindítása

metropol.hu

Borzalmas körülmények között halt meg a tatabányai földrajztanár, rejtély mi történt Róberttel

metropol.hu

A jég alatt találták meg az eltűnt tanár holttestét Tatabányán

mandiner.hu

Márki-Zay reagált a milliós londoni bérleti díjra

origo.hu

Riasztott az Aldi, fémdarabok lehetnek ebben a kávéban