Aktuális

Vérszomjas fenevad tépte szét Alexet

H. Z.

Létrehozva: 2015.08.03.

Egy utcára kiszökött fekete keverék kutya sebesített meg halálosan egy pórázon sétáltatott kiskutyát a minap a főváros IX. kerületében. Sétáltatója, Kinga sírógörcsöt kapott.

Még a történtek után több mint egy héttel is sírás kerülgeti Bertalan Kingát, amikor meglátogatjuk a családot. A kis kedvenc elvesztése okozta sebek még nem gyógyultak be.

– Tőlünk két percre laknak a fiamék, így napközben mindig nálunk volt ez a tündéri kutyus, és csak este vitték haza – meséli Halmainé Bocskay Lenke. Hathetes korában vettük a kis hófehér, fajtatiszta gömböcöt. Most volt négyéves – érzékenyül el a nagymama.

– Július 22-én délután hat óra körül pórázon sétáltattam Alexet, amikor a szemben lakó szomszéd üvölteni kezdett, hogy Bandi kiszökött – kezdi a történetet Kinga. – Ösztönösen lehajoltam Alexért és az ölembe kaptam, miközben már láttam, hogy felénk rohan ez a fenevad. Sajnos úgy fogtam, hogy a bal lába egy picit kilógott, így azt elkezdte cibálni. Akkor már apa is ott termett és próbálta leszedni a kutyát Alexről, de nem sikerült neki. Közben kijött a gazdája, aki rászólt az állatra, és csak akkor engedte el Alexet. Szegénykémnek nemcsak a lába, hanem a hasa is megsérült, kilátszott a húsa. Azonnal kórházba vittük, ahol négyórás műtéten esett át. Éjfélkor hoztuk haza, apa kint aludt vele. Én másnap egész nap vele voltam. Beszéltem hozzá, biztattam, de a következő nap reggelén meghalt – mondja Kinga, miközben könny szökik a szemébe.

A család már feljelentést tett a rendőrségen, és kártérítést is szeretnének kapni az elvesztett kis kedvenc miatt.

– Itt temettük el a kert szegletében. Hamarosan egy márvány sírkövet is kap majd – mondja a kislány messzeségbe révedő tekintettel.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek