Aktuális

Kisbabája hozta vissza az életbe a haldokló anyát

Bors

2015. május 28. csütörtök 15:00

Csodák igenis léteznek. A haldokló édesanya szíve azután kezdett el újra dobogni, hogy kisfiát odafektették a mellkasára.

Nem mindennapi történetről számolt be a brit Metro. Egy 36 éves asszonynak egy ritka fertőzés támadta meg a szívét és jó ideig az életéért küzdött a birminghami Queen Elizabeth kórházban. Holly Cheung még tavaly december végén kapott szívrohamot és miután megállt a szíve, 45 percen keresztül próbálták újraéleszteni, sikertelenül.

Az orvosok ezután gépre helyezték a nőt, ami 10 napon keresztül életben tartotta és már azt tervezték, hogyan tudnák minél előrébb helyezni a szívátültetésre várók listáján. Cheung mellett végig ott volt férje, Jason és három hónapos gyermekük, Jason is. Aztán, az egyik este, párja és a kisgyermek a gyakorlatilag halott asszony mellé feküdt. És ekkor történt meg a csoda: Holli szíve újra elkezdett dobogni, miközben fia a mellkasán feküdt.

– Nem tudom, hogy csoda történt-e, de néhány nővér is egészen biztos benne, hogy erre nincs orvosi magyarázat. Mások szerint az anyai szeretet az, ami visszahozott az életbe, mivel tudom, hogy Jordant fel kell még nevelnem és hogy feladatom van a Földön. – nyilatkozta a brit lapnak az azóta már makkegészséges anyuka.

Cheung egyébként a szívizomgyulladása előtt fáradtságra panaszkodott, majd az egyik éjjel eszméletlenül rogyott össze otthonukban.

– Jordan miatt kezdett el újra dobogni a szívem, ő ébresztett fel. Fogalmam sincs mi történhetett azon az éjszakán, de nagyon úgy fest, hogy a három hónapos fiamnak köszönhetem, hogy még mindig élek. – zárta mondanóját Cheung.

További cikkek

Koronavírus

Ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy a betegeink meggyógyulnak. Most nem gyógyultak meg – egy magyar Covid-osztályos nővér vallomása

Baleset

Fiatal focista vesztette életét a XVIII. kerületi balesetben

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: vége a nagy spanyol sorozatnak, Norvégia néggyel nyert

likebalaton.hu

Hidat építünk ember és Isten között – üzeni a Tihanyi Bencés Apátság perjele

origo.hu

Széttéptek egy egész birkanyájat Somogy megyében

magyarnemzet.hu

Az utolsó pillanatban 16 méterről egyenlítettek a kézilabda Eb-n! + videó

szon.hu

Autó égett Tiszakanyárnál

origo.hu

Ez a világ 10 legnagyobb bankja – galéria

nemzetisport.hu

NFL: 24 pontos hátrányból visszajött, mégis kikapott a Bucs a Ramstől

borsonline.hu

Az orvosok is megdöbbentek azon, mit találtak a 67 éves bácsi szervezetében

origo.hu

Amerikainak gondolt kolbásszal küzdött a vendégekért a Kádár-diktatúra furcsa gyorsétterme, a City Grill

origo.hu

Valóban bármelyik pillanatban háború törhet ki Ukrajna és Oroszország között?