Aktuális

Kokainmámor: 44-szer szúrt, majd erőszakolt

Bors

Létrehozva: 2015.04.03.

Egy prostituáltat brutálisan kivégzett, két másikat pedig megerőszakolt a holttest mellett az a kétgyermekes apa, aki az egyik áldozatnak mindössze annyival indokolta tettét: “azért tettem, hogy a feleségemnek bizonyítsak”.

A kétgyermekes apából, Steven Mathiesonból a kokain hatására egyetlen pillanat alatt tört elő a vérengző gyilkos.

Mathieson, amikor egy este felesége, Susanne elment otthonról, hogy pár barátjával találkozzon, három prostituáltat rendelt magához. Amikor az első kéjnő, Luciana Maurer megérkezett, felkísérte a hálószobába, ahol 44 késszúrással végzett vele - a szörnyűségek azonban ekkor még koránt sem értek véget.

A két később érkező nővel egész mást tervezett az önmagából kifordult, drogmámorban úszó férfi: bezárkózott velük a hálószobába, ahol késeket ragadva kényszerítette őket arra, hogy perverz vágyait kielégítsék. A 22 és 26 éves lányokat Luciana holtteste mellett erőszakolta meg. Miután végzett, azt mondta, tudja, hogy börtön vár rá, de meg kellett mutatnia valamit a feleségének.

A férfi végül maga hívta fel a rendőrséget: “Bedrogoztam és megöltem egy prostit” - jelentette.

Több hátborzongató részlet is napvilágot látott a december 4-i gyilkossággal kapcsolatban. Mathieson például a gyilkosság előtt küldött egy üzenetet feleségének: “Legyen szép estéd. Szeretlek.” Később pedig ezt: “Sajnálom.” Ami azonban még vérfagyasztóbb, hogy a szörnyű eseménysorozat alatt a férfi fiatalabb gyermeke az egyik szobában aludt.

Steven Mathieson csütörtökon bűnösnek vallotta magát a bíróság előtt. Életfogytiglani börtönbüntetést kapott.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek