Aktuális

Elfogták a 18 éves Katalin gyilkosát - videóval

Bors/police.hu

Létrehozva: 2015.04.02.

Elfogta a rendőrség azt a 38 éves salgótarjáni férfit, aki egy hónapja meggyilkolt egy 18 éves lányt, Katalint.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint csütörtökön Nagybátony közelében fogták el a 21-es főúton gépkocsival közlekedő 38 éves salgótarjáni férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy megölte a 18 éves Katalint.

A tinilány holttestére március 6-án reggel talált rá Ivád közelében egy vadász, az idegenkezűség már akkor felmerült. Később kiderült, hogy a lány bátorterenyei, nevelőapja megtörten nyilatkozott a Borsnak.

– Kati varrónőnek tanult. Csütörtökön délután háromkor in­dult haza az iskolából, ám hiába vártuk, nem érkezett meg – mondta a férfi.

Busszal járt a salgótarjáni suliba, így két lehetőség van: Salgótarjánban vagy Bá­tonyterenyén kaphatta el őt a tettes. Kati csöndes, visszahú­zódó lány volt. Nem ismerkedett fiúkkal, nem járt senkivel, barátnője sem volt. Magától biztosan nem ült volna be egy idegen autójába. A rendőrség minket is kikérdezett, a lányunk holttestét Eger­be szállították, ott boncol­ják fel. Azt is vizsgálják, megerőszakolta-e a gyilkosa Katit. Az édesanyja, Zsuzsa összeomlott, a párom egész nap zokog, ezt a borzalmat sosem dolgozzuk fel – tette hozzá Gábor.

A gyilkossággal gyanúsítható férfit előállították, kihallgatása jelenleg is tart.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek