Aktuális

Kiverték Szita Bence gyilkosának fogait

M. S.

Létrehozva: 2015.02.09.

Hiába őrzik a börtönben a fülpiszkálókat dobozoló Bogdán Józsefet, a rabtársak meglelték a módját, hogy kezelésbe vegyék a gyerekgyilkost.

Aligha számíthat kegyelemre a rácsokon túl Bogdán József, hiszen a gyermekgyilkosokra a börtönlakók is kimondják saját ítéletüket. Bogdán egyértelműen a leggyűlöltebb „kaszthoz” tartozik, s azon belül is különleges helyet foglal el, hiszen olyan példátlan brutalitással végzett a 11 éves Szita Bencével, amellyel örökre kiérdemelte rabtársai megvetését. Mint arról a Bors korábban beszámolt: a robosztus, kopasz férfi csaknem huszonöt percig kínozta a kisfiút, Bencén a boncoláskor ötvenkét - késtől és ásótól származó - sérülést találtak. A gyerek még életben volt, amikor a megásott gödörbe húzták és eltemették.

Bogdánt a Sopronkőhidai Fegyház Különleges Biztonságú Körletében őrzik, napjait fülpiszkálók dobozolásával tölti. Bár a tényleges életfogytiglanra ítélt rabokat szigorúan őrzik, az udvari sétálás nekik is jár. A Bors információi szerint Bogdánnak egy ilyen alkalomkor gyűlt meg a baja egy rabtárssal, aki kiverte a gyerekgyilkos fogait. A Bors korábban interjút készített Bogdánnal, idén januárban pedig a HírTv stábja járt bent nála a börtönben. A lapunk és a HírTv által készített felvételek között jól látszódik a Bogdán ábrázatának átrendezése utáni különbség.

Bogdánra rájár a rúd: 2013. júniusában egy kétszemélyes zárkában is támadás érte. Mint arról a Bors beszámolt: nem szenvedett olyan súlyos sérülést, hogy indokolt lett volna a rabkórházba szállítása. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek