Aktuális

Tragédia: halálra verte párja kétéves kislányát

Bors

Létrehozva: 2014.11.13.

22 év börtönt kapott egy kétgyermekes apa, aki halálra verte barátnőjének csupán kétéves kislányát.

Kevin Park korábban is több tucat sérülést okozott barátnője lányának, ennek ellenére a kislány édesanyja mégis többször megkérte, hogy felügyeljen a kétéves Madison Hornra.

Utoljára április 20-án “vigyázott” a gyerekre, ekkor azonban olyat tett, ami minden emberi gonoszságot felülmúl: addig verte a kislányt, amíg meg nem halt.

A halottkém jelentése szerint Madisonnak legalább 65 sérülése volt. Ezek közé tartozott a koponyatörés, belső vérzések és megrepedt a mája is. A kicsi fejét a férfi legalább kétszer a falhoz csapta, valamint ököllel is többször megverte. Valószínűleg egy törött biliárd dákót is használt, amivel több ütést is mért a gyermekre, írja a Mirror.

Michael O’Grary bíró elmondta: - Félelmetes, hogy ilyen dolgot tett egy felnőtt ember egy ártatlan gyerekkel. Egyszerűen érthetetlen, mi vitte erre az aljasságra, semmilyen megértést nem érdemel.

 

Madison anyja, Anne Marie White a bíróságon zokogva számolt be arról, hogy Kevin csak nem sokkal a gyilkosság előtt költözött oda hozzájuk, és fogalma sem volt róla, hogy mire készül.

Kevin Park bár életfogytiglani börtönbüntetést kapott, az esetleges jó magaviselete miatt 22 év után kiszabadulhat.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek