Aktuális

Sokkot kapott, mikor meglátta, mi van a szörny szájában - horror videó

Bors

2014. október 3. péntek 21:00

Alex Korobov először azt hitte, keszeget fogott, de kiderült, a halnak emberi fogai vannak. A kocsmában először azt hitték, túl sokat ivott, de amikor az asztalra dobta, mindenki megdöbbent.

Az 50 éves, Oroszországban élő Alex Korobov utólag valószínűleg csak mosolyog az egészen, de amikor átélte, annyira nem lehetett vicces kedvében.

A férfi az északnyugat-oroszországi Dvina folyóban horgászott, amikor érezte, hogy kapás van. Azt hitte, keszeget fogott, de amikor a hal szájába nyúlt, hogy kivegye a horgot, megdöbbenve tapasztalta: emberi fogai vannak. “A kopoltyúi rendben voltak, de amikor benéztem a szájába, majdnem eldobtam az ijedtségtől” - idézi a Metro a férfit.

Első útja a kedvenc arhangelszki kocsmájába vezetett, nyilván el akarta újságolni a cimboráknak, milyen lény akadt a horogra. először azt hitték, kicsit többet ivott a kelleténél, de mikor kiterítette az asztalra és kinyitotta azt a bizonyos szájat, mindenki elsápadt.

Csak furdalta a kíváncsiság, mit is fogott valójában, ezért szakértőhöz is elvitte a titokzatos jószágot. Kiderült, a hal a piranhák családjából való, de fogai ellenére nem hús-, hanem növényevő alfajokhoz tartozik.

Természetes élőhelye a trópusokon van, úgyhogy nem valószínű, hogy Oroszországig úszott volna. Az lehet, hogy valaki egy akváriumból engedte ki. Ilyen példa már Magyarországon is volt, legutóbb a veresegyházi tóban fogtak ki egy félelmetes teknőst.

Még az is lehet, hogy Alex Koborov a piranha nem olyan argesszív változataként ismert Pacu-t fogta ki. Ez a hal Dél-Amerikában őshonos, és gigantikus fogaival egy diót is össze tud roppantani. Fürdőző férfiak hátrányban, ugyanis a Pacu a herékre is rendkívül veszélyes.  

További cikkek

Baleset

Az egész utat lezárták, akkora baleset történt Heves megyében

Ez is érdekelhet

origo.hu

160-nal repült át a körforgalmon egy autós a Balatonnál - videó

metropol.hu

Tovább fokozódik a Kulcsár Edina–Csuti-ügy: Tommyboy is elárulta a véleményét

origo.hu

Újabb fontos szakaszához érkezett a főváros legújabb hídjának kivitelezése - videó

szon.hu

Nem mindennapi látvány! - Vadászgépek festették csíkosra az eget Nyíregyháza felett

koponyeg.hu

Hózáporokkal és viharos széllel jön a hidegfront

mindmegette.hu

Fogyássztori: Alexandra elárulta, hogy fogyott 28 kilót!

vg.hu

Megbokrosodott hirtelen a forint, de nincs egyedül

vg.hu

Ne lesz kötelező a koronavírus elleni vakcina Csehországban

origo.hu

Leállt egy baba légzése a kocsiban, az anyja berohant vele a tűzoltókhoz, és megtörtént a csoda