Aktuális

Orbán Lajosné Edit régi vágya teljesült

Huszti Zoltán

2014. október 14. kedd 13:00

Nyereményeső hull a Borsból hétvégéig. Köszönjük olvasóink hálás leveleit, telefonjait, amik arról tanúskodnak, hogy sokaknak sikerült örömet szereznünk. Még mindig számos nyeremény vár gazdára, közte az ötmillió forintos fôdíj.

Készpénzről, új bútorról, háztartási gépről vagy eszközökről, hosszú hétvégéről álmodik? Vásárolja és olvassa a Borsot, és ne felejtse el felszakítani a címlapon lévő nyereményszelvényt. Ha alatta három egyforma jel lapul, ön nyert! Akár az 54 éves budapesti Orbán Lajosné Edit, akinek régi vágya teljesült azzal, hogy megnyerte a cipőt.

– Célba talált a nyeremény. Régóta terveztem, hogy veszek egy Walkmaxx cipőt. Sokat sétáltatom a kutyám, és amúgy is szeretek gyalogolni – mesélte nyertesünk. – Ehhez pedig kényelmes cipő kell. Egy hirtelen ötlettel megvettem a Borsot az újságárusnál. Utána az édesanyámhoz mentem, és nála téptem fel a matricát. Annyira megörültem annak, amit találtam a fül alatt, hogy miután telefonáltam a Nyereményvonalra, ott is felejtettem nála a lapot, vissza kellett mennem érte. Sajnos egyébként nem vagyok túl szerencsés, de úgy látszik, a Borssal tényleg bárki nyerhet! A lapot eddig is szerettem, főleg az érdekességeket olvasom benne, de ezentúl egy számot sem hagyok ki.

Annál is inkább, mivel Editnek éppen úgy esélye van az ötmillió forintos fődíj megnyerésére, mint bármelyik olvasónknak. Ahhoz ugyanis nem kell mást tenni, mint összegyűjteni négyet a címlapon lévő matricából, betenni egy borítékba a kitöltött regisztrációs szelvénnyel együtt, és beküldeni az 5. oldalon megadott címre határidőre. Minél több pályázatot küld be, annál nagyobb a nyerési esély. Hu-Zo

További cikkek

Hidegfont

Kamera rögzítette: Brutális, amit a viharos szél okozott a Balatonnál

Hazafiság

Nyitrai Zsolt: a polgárőrség egyfajta modern hazafiságot jelent a mai Magyarországon

Ez is érdekelhet