Aktuális

Hatéves fia mentette meg az édesanya életét

Bors

Létrehozva: 2014.10.29.

Még időben telefonált a segélyhívóra a 6 éves kisfiú, akinek az édesanyját nagyon durván megverte az otthonukba betörő exbarátja.

A 33 éves nő annyi vért veszített, hogy már a halál kapujában volt, mikor a kiérkező mentők stabilizálták az állapotát. Az életmentő beavatkozást a 6 éves fiának köszönhette, aki még idejében felemelte a telefont, s hívta a 999-et, a brit segélyhívót.

Az anyára az éjszaka közepén tört be hozzá és támadt rá 25 éves exe, Aaron Barnett, aki két konyhai késsel próbálta meggyilkolni volt szerelmét. Az asszony hiába kérlelte, hogy ne bántsa, hiszen az ágyban van a kisfia is, Barnett önelégült mosollyal az arcán többször is beleszúrt a nő testébe.

A rendőrség szerint csoda, hogy a nő túlélte a támadást: rengeteg vért veszített, már kezdte elveszíteni az eszméletét is. A bátor hatéves szerencsére nem veszítette el a lélekjelenlétét, a segélyhívón nem csak azt mondta el, hogy hol laknak, hanem azt is, hogy az édesanyját már leszúrták.

A férfi öt nagyon súlyos sérülést is ejtett a nőt: az egyik szúrással behatolt a tüdejébe, kettővel átszúrta a hasát, s felsértette a vastag és vékonybelét, az egyik combján pedig kétszer is átvágta a fő artériát. Az anyát a kórházba szállítás után többször is megműtötték, a beleinek a 70%-át eltávolították. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek