Aktuális

Elperelték a horrorházat a férjgyilkos tanítónőtől

pgj

2014. október 9. csütörtök 05:40

Csütörtökön veszik át a berettyóújfalui Ny. László szülei a rémségek házát, ahol fiuk négy éve elevenen elégett. A férje brutális megöléséért életfogytiglanra ítélt Sápi Andrea új férje adja át a kulcsokat.

A ház egyik felét László szülei örökölték, a másik fele Andreáé maradt – nyilatkozta a Borsnak Sándor, Sápi Andrea új férje, aki kérte, hogy csak keresztnevén szerepeltessük. – László édesanyja és nevelőapja pert indított azt állítva, hogy ők ajándékba adtak pénzt a fiatal párnak, ebből vették a ház Andreát illető részét is.

A bíróság elsőfokú ítéletében helyt adott a szülők keresetének, miután bizonyítani tudták, hogy átutaltak az ingatlan vásárlásának idején hárommillió forintot a fiuknak. Sápi Andrea fellebbezett.

–  Andreát nem lepte meg az ítélet – nyilatkozta Sándor, aki egykor rendőrként dolgozott, és a jogerős ítélet ellenére meggyőződése, hogy felesége ártatlan. Elmondta: egy hónapja találkozott utoljára az asszonnyal, akinek rendszeresen küld csomagot a börtönbe, leginkább vegetáriánus ételeket. A nő egyébként a börtönben kalocsai mintás kötényeket hímez szállodai vendéglátóhelyek pincérnői számára. A levonások után közel ezer forint marad a számláján, amit telefonálásra vagy a börtön büféjében költ el.

A férj kérdésünkre elmond­ta: a ház, amelyben kínhalált halt Ny. László, pillanatnyilag végrehajtás alatt áll, részben egy vissza nem térített kétmilliós kölcsön, részben a ki nem fizetett, halmozódó rezsitartozás miatt. Nem sokkal azután, hogy egy lapban fotót közöltek róla, mint magányosan álló horrorházról, 2011-ben betörtek az ingatlanba. A férj szerint többek között iratokat, adathordozókat és egy szivattyút vittek el az azóta is ismeretlen tettesek.

Hiába tagadott, elítélték

Sápi Andrea hiába tagadta körömszakadtáig, hogy különös kegyetlenséggel begyógyszerezte, összeszurkálta, majd gázolajjal leöntötte és felgyújtotta berettyóújfalui házukban a férjét, a Szegedi Ítélőtábla életfogytiglani fegyházra ítélte azzal, hogy legkorábban 35 év múlva szabadulhat.

A fejlesztőpedagógus az ítélet szerint 2010 februárjában bestiális kegyetlenséggel végzett az őt egy másik nő miatt elhagyni készülő, bírósági titkárként dolgozó férjével. 

További cikkek

Vigyázat

Nagyon komoly figyelmeztetést adott ki a katasztrófavédelem: készüljünk fel az áramszünetre is!

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a portugál kapitány szerint nem érdemeltek ilyen befejezést

likebalaton.hu

Négy évszakos Balaton – Tóth Balázs: karácsonykor is sorjáztak a foglalások

she.life.hu

Nem vágyom másra, csak egy normálisan gondolkodó lányra

hirtv.hu

Elmeorvos vizsgálja a kisfiát halálra késelő magyar pornósztárt

vaol.hu

Hatalmas rendőri készültség Szentpéterfa határában: a TEK is kivonult a helyszínre - fotók

origo.hu

Ezért jó, ha nagyobb valószínűséggel növényi alapú ételeket választunk

origo.hu

Erre mondott nemet a Pfizer és a GSK vegyesvállalata

szon.hu

Hajmeresztő! Ez történt a 13 éves lánnyal fényes nappal Nyíregyháza belvárosában!

vg.hu

A gerincvelő gyulladásának egy ritka változatát okozhatja az AstraZeneca oltása

ripost.hu

Gyilkolt az erős szél: gyerekek közé zuhant egy leszakadó faág, meghalt a 14 éves Patrik Nyitrán

origo.hu

80. születésnapját ünnepelné az egyik legnagyobb boxlegenda, Muhammad Ali