Aktuális

Menő: magyar hatéves diktálja a fiúdivatot

B. B.

Létrehozva: 2014.09.16.

Hat és fél éves korával jelenleg Császár Patrik Magyarország legfiatalabb modellje. Az elsős kisfiú nemrég nemzetközi modellversenyt is nyert Bulgáriában, most a világ legrangosabb szupermodell-válogatására hívták Moszkvába.

Sokak szerint a magyar lányok a világon a legszebbek, de úgy tűnik, a fiúk sem panaszkodhatnak: a hat és fél éves Császár Patrik ugyanis a népes mezőnyben elsőként végzett egy nemzetközi modellversenyen Bulgáriában.

– Sokan mondták neki régebben is, hogy helyes és szép fiú – mondta a Borsnak Patrik apukája, István. – Azelőtt reklámfilmforgatásra, fotózásra vittük, katalógusokban is szerepelt, de a modellverseny akkor még nem különösebben izgatta.

Most azonban a Little Miss és Mr. Planet szépségversenyen bizonyította, hogy egy nemzetközi versenyen is megállja a helyét: modellkategó­riába diadalt aratott. – Imád szerepelni, közvetlen, könnyen barátkozik, természetesen mozog, a versenyeken önbizalmat is szerzett. Nagyon öntudatos: ruhát már ő választ magának, fiatal kora ellenére kialakult ízlése van. Nagyon büszkék vagyunk rá! – örvendezett István.

Bulgáriában más is felfigyelt a magyar kisfiúra: az egyik zsűritag meghívta Moszkvába, egy gyermekszupermodell-válogatásra, melynek tétje már egy orosz modellszerződés. – Patrik imádja ezt a „munkát", minden rajta múlik. Addig folytatja a versenyzést, míg szeretné, örömét leli benne – szögezte le a kisfiú apukája   

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek