Aktuális

Sokkoló, amit a baba holttestével tettek

Bors

Létrehozva: 2014.08.10.

Az aprócska baba három hónappal a tervezett idő előtt jött világra, és mindössze négy órát élt. A rövidke léte után azonban még azt a kegyet sem kapta meg a sorstól, hogy békében nyugodhasson. Napokon belül kiásták a sírt és ellopták a piciny holttestet.

A pakisztáni származású Aneela Afzal kisfia, Eamon hat hónapra született, az orvosok sajnos nem tudtak segíteni a fejletlen magzaton, a gyermek négy órával a világrajövetele után meghalt. Az édesanyát és az egész családot - érthető módon - rettenetesen megviselték a történtek, minden erejükkel azon voltak, hogy hamar túllegyenek a temetésen, és megpróbáljanak újra normális életet élni. Gondolták, lassan talán sikerül feldolgozniuk a gyászt. Ami még rájuk várt, arra azonban soha életükben nem gondoltak: pár nap múlva a kisfiú sírjának látogatásakor azt vették észre, hogy valaki feltúrta és kiásta, a kicsi holttestet pedig ellopta, írja a Mirror.

Az Iszlámábád mellett fekvő temetőben sajnos nem ez volt az első eset, a hírek szerint riasztó módon megsokasodtak a sírrablások. Egyes halottakat csak simán kirabolnak, leszedik róluk a ruhát, kifosztják a sírt, majd a csontokat a kukába dobják, de sok testet az országban egyre népszerűbb fekete mágiához használnak. Jellemzően egyébként újszülötteket...

Az édesanya csak most mesélt a szörnyű történetéről, pedig az eset 2012 januárjában történt. Aneela azért hallgatott eddig, mert a családdal közösen úgy döntöttek, hogy a sírt nyitva hagyják, hátha a testtolvajok egy napon vissza hozzák Eamon földi maradványait. Ez azonban azóta sem történt meg és valószínűleg soha nem is fog.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek