Aktuális

50 sebet ejtett kedvesén a drogtól bevadult Kristóf

Bors

Létrehozva: 2014.08.21.

Hiába próbált emlékezetkieséssel védekezni, hiába tagadta a drogozást, S. Kristóf ellen az ügyészség vádat emelt. Bizonyítottnak látják: brutális kegyetlenséggel végzett kedvesével.

Akár életfogytiglani büntetést is kaphat S.Kristóf, aki szinte pontosan egy évvel ezelőtt, 2013. augusztus 30-án puszta ököllel verte agyon szerelmét. A féktelen dühtől hajtott fiatalember rémtettéről a Bors többször beszámolt, azt is megírtuk, hogy feltehetően valamilyen szintetikus drog hatása alatt állt. Kristóf végig tagadta tettét, azt mondta, semmire sem emlékszik, és sosem drogozott.

A Békés Megyei Főügyészség kedden különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és fegyveresen elkövetett hivatalos személy elleni erőszak miatt azonban vádat emelt ellene, egyben újabb részleteket is nyilvánosságra hozott.

Rajnainé dr. Hugyecz Ilona megyei főügyészhelyettes közölte: a vádlott több alkalommal ököllel és tenyerének alsó részével megütötte, lábbal rugdosta, fojtogatta áldozatát. A 23 éves lány több mint ötven sérülést szenvedett el. A halál oka a bántalmazás során keletkezett fejsérülések, a többszöri fejsérülés során kialakult traumás lágy-agyburoki vérzés okozta légzés- és keringésbénulás volt.

A vád szerint S. Kristóf a Kati néven ismert új pszichoaktív anyagot fogyasztotta, a gyilkosság elkövetésekor ennek hatása alatt állt. Amikor a mentők a helyszínre értek, megakadályozta, hogy megvizsgálják a barátnőjét. A rendőrség kiérkezésekor pedig elővett egy forgótáras Smith and Wesson gázfegyvert, a saját homlokához emelte, és azzal fenyegetőzött, hogy fejbe lövi magát. A magából kivetkőzött férfit végül a TEK kommandósai tették ártalmatlanná. 

A főügyészség kitért rá: az emberölés bűntettének minősített esete tíztől húsz évig vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő. Az eljárás a Gyulai Törvényszék előtt folytatódik.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek