Aktuális

Undorító dolog lepi el a budapesti rakpartot

J. K.

Létrehozva: 2014.01.06.

Nem csak a jogos nemzeti büszkeség mondatja kollégánkkal, hogy Budapesten van a világ legszebb panorámájával rendelkező WC-je. Aki elsétál a Batthyány tér tövében az alsó rakpartra, az személyesen is meggyőződhet erről.

A partfalba épített lépcsők alján letolt gatyával is szemlélhetjük az elúszó dinnyehéjat, a szemközti neogótikus Parlament és a Lánchíd nyújtotta festői panorámát. A tökéletes nirvánaélmény csak azért nem jöhet létre, mert ügyelni kell arra is, hogy ne lépjünk bele a terepet dolguk végeztével elhagyó „kollégák” szagos hagyatékába. Melyik világvárosban lehet ilyen festői helyen kábelt fektetni?

Kérem, ne fanyalogjanak! A naturális ábrázolás miatt végképp nem érdemes, mert nem az írás, inkább a nagy Duna-parti budi színei és szagai miatt kellene a szájunk szélét húzni. A színektől és szagoktól. S főleg azért, mert 250 centis vízállás alatt a leghalványabb esély sincs arra, hogy eltűnjön a mocsok. Bár az alábbi, higiéniai szakemberek által tett javaslatokból kitűnik, hogy több megoldás létezik a probléma kezelésére.

1. Nem kell a Duna-partra csinálni
2. Vannak nyilvános WC-k – kétségtelen, szerényebb kilátással
3. A nyomokat – közmunkásokkal, FKF-szakemberekkel, gépekkel – el lehet takarítani

Természetesen olvasóink további megoldási javaslatait is örömmel várjuk.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek