Aktuális

Sokkot kapott a gyömrői gázoló, elütötte a vonat

Hunyadi Áron

Létrehozva: 2014.01.31.

Ittasan ült a volán mögé a gyömrői G. Gábor, aki előbb autójával elütött egy gyalogost, majd őt gázolta halálra egy vonat. A cserbenhagyott Árpád a csodával határos módon túlélte a balesetet.

Döbbenetes tragédia történt kedd éjjel Gyömrőn. Éjfél előtt nem sokkal a Szent Imre úton sétált haza a 35 éves Könyves Árpád. Az elektrotechnikai műszerész az éjszakai műszak után bandukolt a házuk felé, ahol édesanyjával, Zsuzsával lakik. Ekkor jelent meg kék személyautójával G. Gábor, aki a jeges úton elütötte Árpádot.

A gázoló ezután sokkos állapotba kerülhetett. Kiszállt autójából, majd a közeli vasúti sínekre rohant, ahol halálra gázolta egy vonat. Gábor otthagyott autóját a tűzoltók vitték el reggel. – A járdán nem lehetett közlekedni, ezért az út szélén baktattam - mesélte a Borsnak kórházi ágyán az elütött Árpád.

– Hirtelen egy nagy csattanást éreztem hátulról. Szerencsére nem kerültem az autó alá, eszméletemnél maradtam, így ki tudtam hívni a mentôket. A bal lábam és a könyököm tört el, szilánkosra. Három órán át mûtöttek az orvosok. Arra is emlékszem, hogy a gá­zolás után a férfi kiszállt a kocsiból és elrohant. Ezután jött a felesége, aki többször is bocsánatot kért tőlem. Az asszony azt mondta, hogy előző nap adták be a válókeresetet, és talán emiatt borulhatott ki annyira a férfi, hogy ittasan ült autóba – sóhajtott Árpád, aki már biztos abban: van egy őrangyala.

Árpádot három órán át mûtötték. A lába és a könyöke tört el

Azt nem tudni, Gábor öngyilkos akart-e lenni vagy baleset történt. Mindenesetre a sínekhez rövidebb út is vezetett, nem kellett volna a kerítésen átmásznia, hiszen a közelben van egy vasúti átjáró.

Gábor gyermekeit és feleségét hagyta hátra.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek