Aktuális

Odaadta a veséjével a férjének, de most visszakéri

Bors

Létrehozva: 2014.01.27.

Samantha Lamb úgy érzi, rosszul döntött, amikor férjének adta az egyik veséjét, hiszen elváltak. A férfi megcsalta, ezért kéri vissza a szervet, amire nem sok esélye van.

Válásukat követően visszakéri az asszony a vesét az exétől, mert mint mondta: nem érdemelte meg. Samantha Lamb korábban imádta férjét, Andy-t és mindenben támogatta, amire szüksége is volt a férjnek, hiszen veseelégtelenségben szenvedett - írja az ausztrál News. A férfi állapota annyira megromlott 2009-ben, hogy egy esélye maradt csak: kap egy új, egészséges vesét.

Samantha vállalta, hogy lefogy, mert így nagy eséllyel donor lehet. Miután megszabadult a súlyfeleslegétől eltávolították az egyik veséjét. A műtét jól sikerül, és a szerelmükről többek közt a BBC is forgatott egy dokumentumfilmet. A házasság azonban nem sokkal később tönkrement.

2012 augusztusában a férj elköltözött otthonról. Felesége állítása szerint mindez azért történt, mert a férje a legjobb barátnőjével megcsalta. Andy Lamb tagadta, hogy félrelépett volna, de ugyanakkor tudja, menthetetlen volt a kapcsolatuk, többek közt azért is, mert neje családja nagyon nem szerette őt.

"Soha nem kértem, hogy adja nekem a veséjét, ő ragaszkodott hozzá" - mondta a férfi, majd hozzátette, ezért hálás lesz volt nejének, amíg él.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek