Aktuális

Gina nem tűrte, hogy verekedjen a részeg apa

FG

Létrehozva: 2014.01.16.

Egy kétéves keverék staffordshire terrier Pécs új hőse. A harci kutya megelégelte, hogy a részeg családapa kezet emelt nejére és gyermekeire. Amikor a nagyobbik lánya felé ököllel ütött, támadásba lendült, és megvédte kis gazdáját.

Előzetes letartóztatásba került az a pécsi férfi, aki csak azért nem tudta összeverni nejét és két gyermekét, mert a család befogadott kutyája megakadályozta ebben. Ginát két hónapos korában találták az árokparton, egyszerűen nem volt szívük otthagyni.

A gyerekek nagy szeretettel gondozták a keverék ebet, a hűséges állat múlt szombaton meghálálta kis gazdáinak a rengeteg törődést. – Megöllek, és elvágom a torkod – kiabálta a 39 éves K. Gábor feleségének, majd utánadobott egy fém széket. A férfi majd négy liter bor ivott előzőleg, és amikor hazaért, úgy érezte, rendet tesz a családjában. Először nejére, Bernadettre támadt, majd kiabáló gyermekei ellen fordult. A rendőröket a nagyobbik lány, Dalma hívta, annyira megrémült az apjától.

– Anyát fojtogatta, én elestem, mert az asztalt felém lökte. Megütni már nem tudott, mert Gina közbelépett – magyarázta a kislány a Borsnak.

– Amikor ököllel ütött a nagylányom, Dalma felé, a kutya azonnal rátámadt. Valójába neki köszönhetjük, hogy nem vert minket össze. Félelmetesen vicsorgott és morgott felé, amitől a férjem megijedt – mesélte a feleség – Bele sem merek gondolni, hogy milyen verést kaptunk volna mindannyian, így megúsztuk néhány karcolással – összegzett az anya.

A férfit a tanúk befolyásolása és a bűnismétlés miatt egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte a Pécsi Járásbíróság. Bernadett megbocsátott neki, a tárgyalás után megcsókolta a láncon vezetett férjét. – Ha iszik, nem lehet vele bírni, de én nem rúgok fel tizennégy évnyi házasságot. Segíteni akarok neki, hogy megjavuljon – tette hozzá a feleség.

Gábor két éve viselkedik így, amióta több munkahelyén nem fizették ki. Egyszer már bevitték a rendőrök, mert beindított láncfűrésszel kergette asszonyát az utcán, és azt kiabálta, hogy feldarabolja. 

Bajban lehet rá számítani

A staffordshire terrier őszinte, barátságos, mozgékony és szilaj kutya. Nagyon hűséges, és eléggé engedelmes. A megfelelően nevelt amerikai staffordshire terrier nem viselkedik barátságtalanul az idegenekkel szemben. Ha azonban a család tagjai veszélybe kerülnek, azonnal a segítségükre siet. 
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek