Aktuális

Iszonyú: örök életére megnyomorította ikertestvérét

Bors

Létrehozva: 2013.11.18.

Hiába volt szinte elválaszthatatlan egymástól egy liverpooli hármas ikerpár, a legidősebb lány sokszor minden ok nélkül féltékenykedett legfiatalabb hugicájára. A gyűlölködése az egyik este olyannyira elfajult, hogy kilökte testvérérét az ablakon, aki emiatt tolószékbe kényszerült.

Chris Defreitas soha nem felejti el azt a napot, amikor közölték vele, hogy ikerlányainak egyike súlyosan megsérült egy balesetben.

A férfi szíve azonban szinte kettétört, amikor megtudta, hogy Louise lánya azért bénult le deréktól lefelé, mert nővére kilökte őt az ablakon. A bűnös Gilliant a múlt héten 8 és fél év börtönbüntetésre ítélte a liverpooli bíróság, ám gyaníthatóan az jobban fáj neki, hogy családja az eset után kijelentette: számukra nem létezik többé a legidősebb nővér.

– Habár számomra Gillian még mindig az imádnivaló kislány, aki gyerekkorában volt, nincs magyarázat arra, amit Louise-zal tett. Számomra megszűnt létezni, és mosom kezeim utána – nyilatkozta a Mirrornak az édesapa.

A két ikerlány mindig is sokat veszekedett egymással, ám Louise élete gödörbe került, amiből éppen Gillian próbálta meg kisegíteni, amikor összeköltöztek. Rögtön az első napon annyira összevesztek, hogy a legidősebb nővér dührohamot kapott, és kilökte húgát az ablakon.

– Soha sem fogom megbocsátani, amit velem tett, de nem hagyom, hogy összetörjön. Habár életem végéig tolókocsiba kényszerültem, nem adom fel, ez is csak egy akadály, amit elémgördített az élet. Mivel korábban fociztam, ezért szeretnék edzősködéssel és mozgássérült emberekkel foglalkozni – nyilatkozta a lapnak a szerencsétlenül járt Louise Defreitas.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek