Aktuális

Budipapírt loptak, de a rendőrök szagot fogtak

Bors

Létrehozva: 2013.11.05.

Nem szarakodtak: egy hónapon keresztül lopta a WC-papírt és a kéztörlőt munkáltatójától egy 39 éves férfi és egy 57 éves nő Esztergomban. A rendőrök azonban felgöngyölítették az ügyet.

A 39 esztendős H. Zoltán és társa, az 57 éves B. Helena júniusban folytatólagosan lopta az ipari budipapírt és kéztörlőt az esztergomi gyárból. Egy idő után azonban másoknak is szemet szúrt, hogy túl gyorsan fogynak a tisztálkodási eszközök.

– A párost a rendőrök július elsején fogták el, miután főnökük feljelentést tett a rendőrségen. A rendőrök pár óra alatt felgöngyölítették az ügyet és a gyanúsítottak elfogását követően megtartott házkutatáson megtalálták az eltulajdonított termékek egy részét is – tájékoztatott a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

A “papíros páros" elismerte a bűncselekmény elkövetését, gyanúsítotti kihallgatásukon részletes beismerő vallomást tettek. A gyanúsítottak ellen üzletszerűen, kisebb értékre elkövetett lopás bűntett miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság, melyet vádemelési javaslattal adtak tovább a járási ügyészségnek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek