Aktuális

17 évesen tudta meg a lány, hogy nincs vaginája

Bors

Létrehozva: 2013.11.14.

Sokkoló diagnózist kapott egy brit lány. A tinédzser csak azért kereste fel háziorvosát, mert nem jött meg a menstruációja, azonban a vizsgálatok során döbbenetes felfedezést tett a doktor.

A most 19 éves Jacqui Beck nagyon ritka genetikai rendellenességgel jött világra, viszont betegségét egészen tinédzser koráig nem diagnosztizálták – írja a Daily Mail. A lány soha életében lesz képes gyereket szülni, sem szexelni és menstruálni sem fog, hiszen vagina nélkül született.

A lány 17 éves volt, mikor egyszerű rutinvizsgálatra ment háziorvosához, mert még soha nem menstruált és ez aggasztotta. A vizsgálat során azonban sokkoló tényre derült fény. Vaginanyílása helyen csak egy gödröt talált az orvos, ez pedig megmagyarázta, miért nem jön meg a tinédzser havi vérzése. A későbbi vizsgálatok azt is kimutatták, hogy méhe és petefészke sincs.

- Nagyon kiborított, amit az orvos mondott, úgy éreztem, hogy nem is vagyok nő. Azóta megtudtam, egy operációval képesek nekem vaginát készíteni, így szexelni tudok majd egyszer, de szülni és menstruálni sosem fogok – mesélte Beck a riportereknek.

Elmondása szerint sokan kérdezik tőle, hogy lehet az, hogy nem derült ki korábban, hogy nincs nemi szerve. - Nem jártam addig fiúkkal, így a szex fel sem merült, ráadásul a lábam közt lévő mélyedés kívülről olyannak tűnt, mintha normális vagina lenne. Ezért nem gondoltam arra soha, hogy valami nincs rendben velem – magyarázta a fiatal lány.

Beck a diagnózis ellenére reménnyel telien tekint a jövőbe. Arra vágyik, hogy egyszer rátaláljon egy olyan férfira, akit annyira szeretni fog, hogy érte megcsináltassa a műtétet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek