Aktuális

Malőr: Szörényi Levente elfelejtett meghajolni

K. B. V.

Létrehozva: 2013.09.01.

Balhét ígért, de különösebb cirkusz nélkül ért véget az Alföldi Róbert rendezte István, a király budapesti premierje. Szörényi Leventét azonban mintha a föld nyelte volna el, a fél színház őt kereste. A Bors megtudta, hol találták volna meg.

A budapesti premieren sem maradhatott botrány nélkül az Alföldi Róbert rendezte István, a király. Igaz, a várttal ellentétben nem a Papp László Budapest Sportaréna mellett szerveződő tüntetésen, hanem bent, a nézőtéren forrtak az indulatok.

Az előadás végén ugyanis, amikor Alföldit a színpadra szólították, majd a Bródy János, Szörényi Levente szerzőpárost is, utóbbi nem ment fel a színpadra. „Tüntetőleg maradt távol” – suttogták. A Bors azonban kiderítette, hogy rossz helyen keresték a szerzőt.

– Az előadás végén, a Himnusz alatt állva tapsolt az egész Aréna. Először Alföldit szólították a színpadra, majd a Koppány lányát alakító színésznő, Tompos Kátya lejött, hogy az első sorokban helyet foglaló Bródy, Szörényi szerzőpárost is felhozza. Bródy felment, de Szörényi eltűnt. Kínos volt – számolt be lapunknak az előadás egyik nézője, aki olyan közel ült a szerzőkhöz, hogy azt is látta, családjaik is végignézték a darabot.

Szörényi a Himnusznál még mosolyogva és állva tapsolt, majd eltűnt. Őt magát nem sikerült utolérnünk, de a darab producerétől, Rosta Máriától megtudtuk, mi történt.

– A szervezôk nem szóltak, hogy a szerzőket ezúttal is felhívják a színpadra. Szegeden megbeszéltük, hogy a budapesti premieren szintén szólítják őket, de az már tizenkét napja volt, most pedig senki nem emlékeztette, így Levente elfelejtette, s az előadás végeztével kiment a mosdóba – sajnálkozott Rosta.

Az előadás nem mellesleg óriási siker volt, azok a tüntetők sem tudták megzavarni, akik napok óta szervezkedtek Alföldi rendezése ellen.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek