Aktuális

Fényes nappal lőtte keresztül áldozatát

Bors

Létrehozva: 2013.09.27.

Aszód külterületén se szó, se beszéd, lelőtt egy kutyát a 66 éves helybéli F. László. A zsaruk érte mentek, majd a házkutatás során egy egész fegyverarzenált találtak a lakásán.

Állatkínzásért és lőfegyverrel visszaélésért is felelnie kell hamarosan F. Lászlónak. Az aszódi férfi gazdája szeme láttára lőtt le egy kutyát Aszód mellett, a megrendült gazdi viszont azonnal a rendőrségre ment bejelentést tenni ellene.

A rendőrök a helyszínre siettek, ahonnan a lövöldöző el sem ment, és a kérdésre azonnal be is ismerte tettét, írja a police.hu.

A rendőrök viszont a fegyver eredetét, és törvényszerű tartását ellenőrizendő ellátogattak a 66 esztendős férfi lakására, ahol további lőfegyverekre bukkantak. Az ingatlanból előkerült egy légpuska, egy 22-es kaliberű kispuska, és ugyanilyen űrméretű pisztoly, de egy 9 mm-es pisztoly és egy vadászpuska is lapult a szekrényekben.

Természetesen ezekhez tartózó lőszereket és mégy egy hangtompítót is találtak.

A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya állatkínzás bűntette, valamint visszaélés lőfegyverrel, lőszerrel bűntett alapos gyanúja miatt vette őrizetbe F. Lászlót, ugyanakkor kérték előzetes letartóztatásának elrendelését is.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek