Aktuális

Elképesztő módon fogyott bombázóvá 1 év alatt - fotók

Bors

2013. június 4. kedd 15:00

A 31 éves nő 44 kilóval és 7 ruhamérettel lett könnyebb mindössze egy év alatt, miután elvált férjétől. Állítja, semmit nem tett a fogyásért, a rengeteg pluszkiló szinte magától tűnt el róla, ahogy kilépett működésképtelen házasságából.

Taryn Wright akkor kezdett látványosan hízni, amikor egy éjszakai klubban megismerkedett későbbi férjével, aki tőzsdei kereskedőként dolgozott. Az esküvőn már két ruhamérettel volt nagyobb, utána pedig szinte kontrollálhatalanul hízni kezdett. Végül már csak 52-es ruhákba fért bele, ám nem bírta abbahagyni az evést.

Taryn hízásáért egyértelműen házassága volt a felelős. Bár szerette férjét, nem volt boldog mellette, ezért az evésbe menekült. Ahogy teltek az évek, a párnak már csak a nagy közös esti zabálás volt a közös programja. Ültek a tévé előtt, és csak arról folyt a társalgás, másnap melyik gyorsétteremből rendeljenek, és mit.

Az egykor életvidám, bulizós lányból egy otthon ülő, boldogtalan és kövér nő lett.

- Egyik nap felébredtem, és rájöttem, hogy a régi énem teljesen elveszett. Csak egy nagy, kövér, nyomorult valaki maradt helyette - meséli a Daily Mail cikkében.

Ám férje mellett a fogyókúra sem ment neki. Elment ugyan edzeni, és csatlakozott egy diétás klubhoz is, ám titokban tovább tömte magát. Persze indokot is talált arra, miért nem képes életmódot váltani. 

- Nem tehettem meg azt, amit szingliként, hogy egyszerűen kihagyok néhány étkezést, hiszen neki főznöm vagy rendelnem kellett. Ráadásul csak az evés tartott össze minket - emlékezik Taryn, majd hozzáteszi, sokkal könnyebb volt csokoládéba és hatalmas pizzákba fojtani bánatát, mint bevallani, hogy házassága nem működik.

Súlyfeleslege miatt már nem érezte vonzónak magát, így a testi kapcsolat is megszűnt közöttük. Végül egy este úgy döntött, elhagyja férjét, és egy barátjához költözött.

Legnagyobb meglepetésére néhány egyedül töltött hét után ruhái egyre jobban lötyögni kezdtek rajta. Mivel semmi mást nem tett a fogyásért, már biztos volt benne, hogy házassága okozta súlyfeleslegét.

Mindössze egy év alatt 44 kilótól szabadult meg mindenféle edzés vagy diéta nélkül, mérete pedig 52-ről 38-as lett. Barátai rá sem ismernek, Taryn pedig boldogan éli új, szexi szingli életét.

További cikkek

Tragédia

Döbbenetes részletek: Ezek voltak a koronavírusban meghalt humorista utolsó szavai

Tragédia

Drámai részletek derültek ki a Tatabányán, jég alatt talált Róbert halála kapcsán

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Bemásztak az ablakon, alvás közben erőszakoltak meg egy budapesti nőt

ripost.hu

Nagy Réka az Exatlon szívtiprójára cserélte le a táncpartnerét - Videó

travelo.hu

Leomlott egy hóval borított híd Pittsburghben

kisalfold.hu

Rossz besorolásból lett súlyos baleset az M1-esen - videó

nemzetisport.hu

Liverpool: a Porto szélsője érkezhet, de két csatár távozhat – sajtóhír

vg.hu

Elveszítette vagyonát a bitcoinmilliomosok negyede

borsonline.hu

Bikiniben pózolt Juli, véletlenül kilátszódott a micsodájának a széle

borsonline.hu

Döbbenetes részletek: Ezek voltak a koronavírusban meghalt humorista utolsó szavai

origo.hu

A világbajnok után az olimpiai bajnok is kiesett a kézi-Eb elődöntőjében