Aktuális

Kiáll a faluja az apagyilkos K. Ádám mellett

GJ

Létrehozva: 2013.05.02.

K. Ádám szabadlábra került. A nagyfügedi fiú múlt pénteken hajnalban baltával megölte saját apját, holttestét az emésztőgödörbe dobta, majd hívta a rendőrséget, és feladta magát.

A hevesi faluban élők a Borsnak még aznap elmondták: az apa erősen italozó életmódot folytatott, gyakran terrorizálta családját, és Ádám önvédelemből sújthatott le rá. A rendőrök őrizetbe vették a fiút, de az ügyészség nem kérte előzetes letartóztatását, így két nap után hazaengedték.

– Láttuk itthon a fiút, egyedül sétált haza vasárnap, utána átment a nagyszülei házába megetetni a kutyát. Csak nézett maga elé, nem szólt semmit, de sosem volt szószátyár gyerek – mondta el az egyik szomszéd.

A településen élők egy emberként kiállnak a fiú mellett, és apja, K. László életmódját ismerve biztosak benne, hogy nem szándékosan követte el a gyilkosságot. – Saját magát vagy édesanyját védhette – tette hozzá egy másik helybéli. – Nagyon sajnáljuk őt, reméljük, nem csukják börtönbe. Elég büntetés a számára, hogy egész életében ezzel a tudattal kell élnie.

A rendőrség egyelőre nem ad további információt, folytatják a körülmények felderítését.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek