Aktuális

Öngyilkos lett az elhunyt valóságshow-hős orvosa

Bors

Létrehozva: 2013.04.03.

Nem bírta elviselni az őt ért vádakat az a francia orvos, akinek kezei között halt meg a Survivor 16. évadának egyik versenyzője. Az orvos búcsúlevelét a tévécsatorna nyilvánosságra hozta.

Mint arról korábban beszámoltunk rettenetes tragédia történet a francia Survivor legutóbbi évadának forgatásán. Az egyik játékos rosszul lett, szívinfarktus kapott és a helyszínen meghalt. Bár a stábnak volt orvosa, Thierry Costa személyében, a férfi sem tudta megmenteni a fiatalember életét.

A haláleset hatalmas felháborodást váltott ki a nézők körében és világszerte foglalkoztak az esettel. Sokan a műsor készítőit okolták a 25 éves férfi haláláért, azonban még annál is többen az orvost hibáztatták. Costát az elmúlt hetekben annyi támadás érte, hogy úgy döntött véget vet az életének - adta hírül a Daily Mail.

A férfi egy búcsúlevelet hagyott hátra, melyben az őt ért vádakat okolja azért, hogy eldobja magától az életet. Az orvos arról írt, 20 éves praxisa alatt mindig a legjobb tudása szerint kezelte a betegeit és úgy érzi a vádaskodó újságcikkek leromboltak mindent, amit ez idő alatt felépített. - Nem lennék képes ezek után gyakorolni a hivatásomat és a pácienseim szemébe nézni, akik bizonyára nem bíznak meg bennem a továbbiakban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek