Aktuális

Eltűnt az Orbánért imádkozó egylet

Bors

Létrehozva: 2013.04.18.

Feloszlott az az egylet, amely Orbán Viktorért mondat misét május végén egy fővárosi plébánián. A hálaadó imádságot viszont megtartják.

A misét a Belvárosi Plébánián, a Lányok Asszonyok Orbán Viktorért Egyesület nevében rendelték meg néhány napja, ám ilyen szervezet nem létezett. Legalábbis tegnapig, amikor néhány tag és mintegy húsz szimpatizáns megalakította a Facebookon.

Na, de akkor ki rendelte meg napokkal ezelőtt a hálaadó szertartást? Vélhetően a „Mi, Lányok Asszonyok Orbán Viktorban bízunk” elnevezésű kormányhű csoport egyik tagja.

Ez az egylet viszont tegnap váratlanul megszűnt. Beleolvadt egy másik szervezetbe, feladata ezentúl nemcsak a miniszterelnök iránti hálaadás, hanem az Orbánért való vasárnap déli imádság is.

A közösség – mely tagságát is magával vitte –, összeállt egy imaegylettel, és most a „Fohász Orbán Viktorért a választásokig minden vasárnap a déli harangszó idején ” közösségét erősítik. Mindenki ott imádkozik, ahol éppen van – olvasható a körlevélben, melyet egy magyar származású, Genfben élő keresztény filozófus jegyez.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek