Aktuális

Bors-jóslás: Abrilla a lehetetlent is megoldja

Bors

Létrehozva: 2013.01.09.

Cigánykártyát és mágiát is használ Abrilla jósnő, aki ma csak azért érkezik a Bors szerkesztőségébe, hogy két teljes órán át, normál díjas telefonszámon válaszolhasson olvasóink kérdéseire, és megoldja életük problémáit.

Képességeimet családi örökségként viszem tovább, anyám és nagyanyám is rendelkezett tisztánlátó képességekkel, amelyeket én megörököltem – mondja a Borsnak Abrilla.

– A kártyavetést is tőlük tanultam, kora gyerekkoromtól látom és érzékelem a halott lelkeket. Sosem volt kérdés, hogy ezt a segítő utat kell járnom életem során.

Abrilla a mai napon két órán át normál díjas telefonszámon válaszol olva­sóink kérdéseire. A jósnő cigány­kártyával dolgozik, és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. A mágiát szintén segítségül hívja.

– Forduljon hozzám bátran, bárhol legyen az életé­ben elakadás – folytatja a jósnő. – Legyen szó átok- vagy rontáslevételről, oldásokról, párkapcsolati problémákról, karrierépítésről az élet minden területén, ahol sikert szeretne elérni. A lehetetlent azonnal megoldom, a csodákra pár napot várni kell. 

Ma, 11-13 óra /06-1-799-6466/

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek