Aktuális

Rejtélyes eltűnésekről kérdezik N. Gábort - Alkuval menti életét?

2012. december 7. péntek 08:00

N. Gábort elfogták, társát, Kvalka Lajos Györgyöt még körözik a thai hatóságok R. Péter meggyilkolásáért. A halálbüntetést is alkalmazó országban N. Gábor vádalkuval mentheti meg az életét.

Folyik a hajsza N. Gábor feltételezett társa után. A thaiföldi nyomozók szerint Kvalka Lajos György is részt vehetett R. Péter megölésében. A zsaruk úgy vélik, Kvalka csalhatta R. Pétert a phuketi bérelt házhoz, ahol már várt rájuk N. Gábor. A vállalkozót többször megszúrták, majd egy tárggyal több nagy erejű ütést mértek a fejére.

Miután a holttestet eltüntették, a lakást profi módon kitakarították. Csakhogy az egyik gyilkos eszközről, egy késről megfeledkeztek. Ezt megtalálták a helyszínelők, s egy különleges eljárással háromcseppnyi vért is ki tudtak mutatni a helyszínen.

Chilkó Ferenc nemzetközi magánnyomozó szerint elfogásával N. Gábor igen nehéz helyzetbe került, hiszen Thaiföldön alkalmaznak halálbüntetést. Ráadásul N. Gábor számláját valószínűleg egy másik magyar, Cs. László megölése is terheli. Chilkó szerint az R. Pétert korábban megfenyegető N. Gábor egy titokban rögzített hangfelvételen arról tesz említést: „azt (Cs. Lászlót – a szerk.) is én tettem el láb alól”.

– Lehet, hogy N. Gábor most alkudozni próbál a rendőrséggel – vélekedett lapunknak Chilkó. – Esetleg információkkal bírhat még több ember eltűnésével kapcsolatban, s ha az ő bűncselekményével megegyező súlyú ügyekben ad felvilágosítást, elkerülheti a legsúlyosabb büntetést.

N. Gábor a thai rendőröknek úgy vallott: nem tervelte ki R. Péter megölését, hanem verekedéssé fajult a nézeteltérésük, s a férfi ekkor vesztette életét.

További cikkek

Gyász

Édesanyja karjai között hunyt el az újszülött kislány

Horror

Gyomorforgató, mi került elő a férfi fagyasztójából, még a rendőrök is rosszul lettek

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: 24 év után jutottak ki, pont nélkül zártak – lemondott a kapitány

metropol.hu

Ez gyors volt! Kulcsár Edina már a nevét is megváltoztatta

origo.hu

A sünök miatt jött létre a rengeteg ember halálát okozó szuperbaktérium

nemzetisport.hu

Arsenal: közös megegyezéssel távozik a védő – hivatalos

origo.hu

Ezek a világ legfényűzőbb börtönei - galéria

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 19.: az Oroszlán megmutatja az igazságot, a Vízöntő jelet kap

vg.hu

Koronavírusban elhunyt az énekesnő, aki szándékosan fertőzödött meg

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Kell egy kis idő, hogy ezt feldolgozzuk – Bánhidi Bence

origo.hu

Így szerezték meg jogosítványukat apáink, nagyapáink - galéria nosztalgiázóknak