Aktuális

A legfurább világrekordok 2012-ből

Bors

Létrehozva: 2012.12.25.

Joe Salter 400 métert úszott, majd 26 kilométert kerékpározott és végül 6,5 kilométert futott, mindeközben három labdával zsonglőrködött. Pete Moyer pedig húzódzkodás közben hulahoppkarikázott. De olyan is akadt, aki 13 órán át rappelt. Válogatás az idei legkülönösebb rekordokból.

Joe Salter azt találta ki, hogy 400 métert úszik, 26 kilométert biciklizik, majd 6,5 kilométert fut és közben végig három teniszlabdával zsonglőrködik. Sikerült neki, és be is került ezzel a produkcióval a Guinness rekordok könyvébe. Az mutatványra 10 hónapig készült az amerikai sportoló, aki májusban állította fel a csúcsot ebben a kategóriában.

A szintén amerikai Pete Moyer se volt rest ebben az évben, hanem rengeteget készült arra, hogy 10x fel tudja magát húzni, úgy hogy közben hulahopp karikázik. A fiúnak ez a hulahoppozás a specialitása, mindenféle akciókra képes miközben mozgatja a csípőjén a karikát. Ördögbotozik, tojásokat dobál, és ha kell még kosarazni is tud közben.

A vermonti Tony Ducan idén abban jeleskedett, hogy a pingponglabdát kizárólag az ütő széléhez pattintotta. Mint kiderült, ő tudja ezt a világon a leghosszabb ideig csinálni. Nem könnyű, kipróbáltuk.

A Kentuckyban lakó Clint Poore nevéhez számos rekord köthető. Közülük az egyik legértelmetlenebbnek tűnőt 2012-ben állította fel. Így most bizton állíthatjuk: ő tud a világon a leggyorsabban 20 almát puszta kézzel kettétörni. Ezúton is gratulálnánk neki. Mondjuk sokkal aranyosabb volt az a rekordkísérlete, amikor egy kézben több tucat macskát tartott.

Egy belgiumi páros, Ward Versonnen és Sirdan Dalle idén azzal tették gazdagabbá a világot, hogy 48 órát játszottak az Angry Birdsszel. Soha ennyi ideig senki nem játszott párosban.

Street Light úgy gondolta, ő abban erős, hogy képes iszonyú hosszú ideig szabad stílusú rappet nyomni. Meg is mértette magát, 13 órát volt képes végignyomni – írja a Huffington post.


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek