Amennyiben az ember nem akar „szakállgombából” főzött sört inni, érdemes alaposan megnézni az ital összetevőit. Egy sörgyár már rájött arra, hogy nem kell a közértig elmenni alapanyagért, elég az egyik dolgozó nagy szakállában kutakodni – írta meg a Daily Mail.
Az oregoni Rogue Ales sörfőzde, egyik mesterfőzője jött rá, hogy saját arcszőrzete tökéletes fészek az élesztőgombáknak. John Maier 1978 óta nem borotválkozott és ez remek terepet biztosít a sörhöz elengedhetetlen gomba fejlődéséhez. Nem sokkal az után, hogy ezt felfedezte, megszületett a Szakáll Sör
Elmondása szerint tisztában van azzal, hogy sok ember számára furcsa, sőt gusztustalan lehet a Szakáll Sör, azonban meggyőződése, hogy ez egyik legjobb alkoholos hűsítő. Mindenkinek kipróbálásra ajánlja.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.