Aktuális

Félt az öngyilkosságtól, kiiktatta családját

Bors

Létrehozva: 2012.09.01.

A 40 éves Dean Holmes képtelen volt az öngyilkosságra, ezért úgy döntött, inkább feleségét és 11 éves kislányát öli meg. A gyilkosság után nem sokkal, feladta magát a rendőrségen Washingtonban.

Dean Holmes önként adta fel magát a rendőrségen, miután feleségét és 11 éves kislányát megölte. A férfi felesége, Kristi Holmes és kislánya, Violet Holmes mindketten holtan feküdtek a lakásban, mire a rendőrség leellenőrizve a bejelentést, kiérzett a helyszínre - adta hírül a The Dreamin Demon.

A férfi bevallotta, hogy feleségét álmában lőtte fejbe. Aztán hajnalban felébresztette a kislányát és barátnőjét, aki szintén náluk aludt. Kocsiba szálltak, majd hazavitte a barátnőt, mialatt a lánya, Violet a hátsó ülésen aludt. Aztán akárcsak a feleségét, a 11 éves kislányt is a halálba küldte.

Ezután még betért egy gyorsétterembe, mialatt a holttestet mindvégig a hátsó ülésen hagyta. Csodával határos módon senki nem vett észre semmit. Amikor hazament a gyermeket az anyja mellé fektette, majd gondosan kitakarított mindent aztán besétált a rendőrségre és vallomást tett.

A férfi állítólag anyagi gondjai miatt követte el a gyilkosságoka. Folyamatosan hitegette a feleségét, hogy szebb, nagyobb házba költözhetnek hamarosan, de ez csak hazugság volt. Többször öngyilkosságot kísérelt meg, de nem sikerült. Elmondása szerint azért ölte meg a kislányát is, mert az anyja nélkül úgy sem tudott volna élni.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek