Aktuális

Csökkenti a rák kockázatát a fogyás

Bors

Létrehozva: 2012.06.10.

Mint kiderült, nemcsak jobban az érzi magát az ember a bőrében, ha nem túlsúlyos, de még az esélye is csökken annak, hogy rákos legyen. A kutatók nagyon örülnek ennek az eredménynek.

A kevesebb zsírtömeg segíti az egyes daganattípusokkal összefüggésben álló gyulladásos sejtek gyógyulását a szervezetben, áll egy új tanulmányban –  számolt be róla a Science News. „Most már tudjuk, hogy a zsír kihat az egész szervezetre, a zsírszövet hozzájárul a krónikus gyulladáshoz” – mondta Russell Tracy biokémikus.

Az új kutatási eredmények pedig azt sugallják, hogy a fogyás csökkentheti a rák kockázatát. „Mindez nagyon ígéretes” – mondta Gloria Ho doktor, a betegség szakértője. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek